Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lepszy pedal co nic zlego nie robi niz jebane bydlo taka prawda, jest dla mnie od dzis..
U nas się trochę za bardzo pierdolą wszyscy. W USA policji by się tacy wandale bali, a tusk i komorowski sami by się podali do dymisji, bo wstyd taką głową państwa być. Z drugiej jednak strony miło mi się zrobiło jak się dowiedziałem, że ta tęcza od pederastów spłonęła
Są setki marszy, ale mało na którym jest taki rozpierdol jak na naszym.
Mógł maszerować i miliard ludz, chuj mnie to obchodzi. Jeśli są zadymy, znaczy, że jest chołota, a Ruch chce rządzić krajem, a nie potrafi zabezpieczyć własnej imprezy (jak i strony internetowej, print screen z wczoraj):
musiałem obciąć, bo było więcej niż 1mb (te gestapowskie limity )
narodowcom.net też się oberwało: pokazywarka.pl/g3l73m/
Tęcza - biblijny symbol przymierza Boga z ludźmi
Proszę ja ciebie. Ta tęcza w Warszawie gdy była stawiana było powiedziane, że jest symbolem homosiów. Spalenie jej też było symbolem - symbolem sprzeciwu wobec homopropagandy, zresztą wyśmiewanej również na tym forum. Ten gest rozumiem i w całości popieram.
Doskonaly protest przeciwko homopropagandzie, czy to oznacza ze jak nie podoba mi sie Twoja glupota to mam Ci chalpe spalic, chyba nie tedy droga..
czy to oznacza ze jak nie podoba mi sie Twoja glupota to mam Ci chalpe spalic, chyba nie tedy droga..
Jak się palenie mojej chałupy do niezgadzanie się moimi poglądami? Paląc jeden symbol, pozostawili po sobie inny symbol.
Ta tęcza w Warszawie gdy była stawiana było powiedziane, że jest symbolem homosiów. Spalenie jej też było symbolem - symbolem sprzeciwu wobec homopropagandy, zresztą wyśmiewanej również na tym forum. Ten gest rozumiem i w całości popieram.
A homoseksualiści doskonale wiedzieli że przylezie młody i dumny elektorat Jareczka "Goebbelsa" Sraczyńskiego i ją spali. A tym samym zrobi z gejzerów poszkodowanych i biednych w oczach ludzi (przyczyniając się do zwiększenia się ilości osób, które wspierają ich interesy). Ale jak się ma kalarepę zamiast mózgu, to się robi dokładnie to, czego chcą sprytniejsi "oponenci".
Akcja z niedopuszczeniem strażaków do gaszenia (w pobliżu były domy), to już w ogóle hicior. Co za mentalne bagno.
i wypowiedź z dzisiaj(12.11.2013) na łamach wp.plPrzesłanie tej pracy jest radosne i pełne optymizmu. Wójcik odwołuje się do długiej tradycji pozytywnych skojarzeń wiązanych tęczą jako uniwersalnym symbolem przymierza, miłości, pokoju, nadziei, ale też - we współczesnym świecie - ruchów emancypacji mniejszości seksualnych.
Dla mnie „Tęcza” oznacza pomyślność w ważnym przedsięwzięciu i jest uśmiechem bogini spółdzielczości (podkreśla sposób jej powstawania czyli Spółdzielnię Rękodzieła Artystycznego Tęcza)
Ps.@~sanctusdiavolos z jednej strony masz rację ale patrząc na to z drugiej strony, nie można olewać takiego wprowadzania homopropagandy do społeczeństwa bo ludzie będą się przyzwyczajać do tego aż homosie będą czymś normalnym w społeczeństwie a wcale nie są normalni i nigdy nie będą z takim zboczeniem psychicznym. Piwko dla Ciebie
A homoseksualiści doskonale wiedzieli że przylezie młody i dumny elektorat Jareczka "Goebbelsa" Sraczyńskiego i ją spali
Ty tak z własnego przykładu jesteś taki pewien?
tym samym zrobi z gejzerów poszkodowanych i biednych w oczach ludzi
Lepiej nic nie robić, godzić się na homopropagandę? Żaden homoś nie ucierpiał, a symbol sprzeciwu wobec wyżej wspomnianym praktykom został w efektowny sposób zaprezentowany
(w pobliżu były domy)
Rzeczywiście. Płomienie były tak wielkie, że aż ludzie podchodzili ze szlugami żeby sobie je odpalić.
Potępiam burdy, ale spalenie tęczy jako symbol, a nie wybryk chuligański - popieram.
Wiele osób jak zwykle powie, że to marsz hołoty, wielu poprosi o to, żeby nie generalizować no i na tym się skończy, do zobaczenia za rok
p.s. zniszczenia wyceniono na 120 tysięcy złotych, podsumujmy:
tęcza 65 tysięc
dwa samochody?
tyle?
tak strasznie nie było, ale sami organizatorzy marszu powinni jebane bydło wyłapać i kurwa spałować z kumplami, dla zasady, pisałem o bydle w innym komentarzu.
komuś zniszczyli samochód to w sumie ("nauczy się parkować w garażu")
Tęcza z tego co mi wiadomo została zbudowana z pieniędzy podatników. Niszczenie prywatnych samochodów to inna bajka. Za takie chuligańskie wybryki policja miała jak najbardziej prawo podpalaczy pałować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów