📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kiedyś jeszcze dało się to oglądać, teraz robi z siebie idiotę...
Calmwater napisał/a:
Kiedyś jeszcze dało się to oglądać, teraz robi z siebie idiotę...
Nie,po prostu próbuję się wtopić w tłum.
7:46 fajna gablota
@SQT
Ty za to niesłusznie otrzymałeś bana na słownik...
Ty za to niesłusznie otrzymałeś bana na słownik...
Jak dla mnie, gdy jacyś debile rzucają czymkolwiek w kogokolwiek na takich marszach policja powinna otoczyć taki motłoch i walić pałami aż te pizdy w kapturach przestaną oddychać. Kozaki z nich tylko w grupie, jak dostaną jeden strzał to płacz na brutalność policji. Im tych pizd mniej tym lepiej...
Ja się dziwię, że on jeszcze wpierdol nie dostał...
PIWO w ciemno, bo kocham te zamieszki tych debilów
zarammoth internetowy bojówkarz lewizny w necie, widzę po postach od wczoraj, że masz niezły zapierdol na sadisticu aż sobie dzień wolnego w gimnazjum wziąłeś. Szkoda tylko, że twoja tęcza jest teraz czarna, bardzo Cie to ruszyło widzę ale cóż pójdziesz na lekcje plastyki to pani namaluje ci nową
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów