📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo dobrze mu mordę wyprostował, jakich kurwa zasad tu nie ma? Przecież "stój jak debil z rękami za plecami w trakcie agresywnej rozmowy" zostało spełnione, piękny dzwon haha
TB303 napisał/a:
Nienawidzę takich gnojów atakujących z partyzanta, zamiast po męsku go wyzwać na pojedynek, to atakuje z zaskoczenia. Brak honoru i jakichkolwiek zasad.
Kurestwo trzeba tępić debilu
@ TB303 chyba kiedyś komuś ubliżyłeś i Ci wyjebał z partyzanta co?
najwiecej piw komentarz gdzie koles powiada, ze drugi z partyzanta dostal hahaha wiesz wogole co to znaczy ? idioto, odejdz od komputera, skoro pyskuje gosciowi w twarz to czego sie mial spodziewac: "ok masz racje juz sobie ide" ??!! no musial dostac ryj, a dodsac z partyzanta znaczy z pozycji ktorej tego sie nie spodziewasz... wyjdz na ulice troche to zrozumiesz ...
Znów pierdolenie, że koleś pizda w rurkach, drugi koleś pizda, że znienacka. Koniec końców wygrał mądrzejszy, czyli poszkodowany. Jest nagranie, jest dowód, hajs się będzie zgadzać ojj będzie się zgadzać.
Dobrze, nie spinajcie się dzieciaki bo wam żyłka pęknie. Jebcie się bo pewnie sami jesteście pizdeczkami jak, bossowie ulicy i gimnazjów.
I dobrze pizda się usmiecha i myśli że wszystko jej wolno, irytujące zachowanie jak by chciał specjalnie wyłapać bułę. Tak jak ktoś wyżej napisał że spodziewał się chyba słwnych przepychanek.
Za głowę się pacan złapał na koniec
Za głowę się pacan złapał na koniec
Jaki kurwa partyzant?
Dwóch samców beta na przeciw siebie...mieli grać w szachy?
Wygrał ten któremu pościły nerwy i tyle
Dwóch samców beta na przeciw siebie...mieli grać w szachy?
Wygrał ten któremu pościły nerwy i tyle
Nauczyć gówniarza to chodzi i powtarza. To nie był atak "z partyzanta".
Dobrze że mu przyjebał, Ci co sie srają o partyzanta, to chyba kurwa angielskiego nie umieją. Gościu był wkurwiający i prowokował.
Atakowanie z partyzanta albo kilku vs 1 to wizytówka większości awantur w klubach,dyskotekach
TB303 czego się spodziewałeś ringu, sędziego i bilbordu z wielkim napisem "bedziem napierdalać". Skoro już załatwiają temat poza lokalem to chyba wiadomo czego można się spodziewać i jaki będzie tego koniec.
@TB303
Honor? Zasady? Wszyscy co w nie wierzyli to szybko gryźli piach. Jeżeli ktoś myśli, że konflikt jednostek czy państw opiera się na zasadach to jest idiotą, wygrywa silniejszy, sprytniejszy, liczniejszy. W różnej kombinacji. Tak jest od czasów, gdy pierwszy człekowaty zdzielił z partyzanta maczugą w ryj drugiego małpiszona. Dzięki temu on wygrał i przetrwał dając swoje DNA kolejnym pokoleniom, a linia tego co przegrał wymarła.
Honor? Zasady? Wszyscy co w nie wierzyli to szybko gryźli piach. Jeżeli ktoś myśli, że konflikt jednostek czy państw opiera się na zasadach to jest idiotą, wygrywa silniejszy, sprytniejszy, liczniejszy. W różnej kombinacji. Tak jest od czasów, gdy pierwszy człekowaty zdzielił z partyzanta maczugą w ryj drugiego małpiszona. Dzięki temu on wygrał i przetrwał dając swoje DNA kolejnym pokoleniom, a linia tego co przegrał wymarła.
TB303 napisał/a:
Nienawidzę takich gnojów atakujących z partyzanta, zamiast po męsku go wyzwać na pojedynek, to atakuje z zaskoczenia. Brak honoru i jakichkolwiek zasad.
Przecież pewnie spina miała miejsce na dyskotece czy na ulicy, to Ty nie wiesz, ze tak się robi? Akcja spontaniczna, albo ja jego albo on mnie.
Nie oczekuj zasad na ulicy, na spontanicznej akcji. Widać, ze w dupie byłeś i gówno jeszcze widziałeś. Oczywiście w realu, bo na sadolu już pewnie niejedno.
P.s. aha zapomniałem, zapamiętaj, że zasady każdy ma inne. Czasami trzeba w imię swojego dobra zagrać nie fer. Dorośniesz, coś przeżyjesz to się przekonasz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów