Co jak co ale dindu miał prawo jej jebnac. Jak ja nienawidzę takich zmanierowanych księżniczek co myśli ze mozna tak po prostu kogoś jebnac z lepca w pysk. Nie kurwa nie można i sobie pizda zapamięta na resztę życia.
Ciekawe jak byś się poczuł na miejscu tej dziewczyny która została oblana tym piwem. (zakładając że nic wspólnego z tym zajściem nie miała)
zgadzam się w pełni ,ale sam najebałbym mu gdyby użył pięści
Zesrałbyś się wojowniku klawiatury.
Kobiety jęczą że chcą równouprawnienia, same mogą facetów bić ale jak któryś za to podniesie rękę to od razu kwik XD
No to jesteś prostak i cham. Albo jakaś pissssdeczka w rurkach którą taki plaski mógłby zabić. Dla mnie jesteś zerem.
Nie zesraj się bambusie.
Co jak co ale dindu miał prawo jej jebnac. Jak ja nienawidzę takich zmanierowanych księżniczek co myśli ze mozna tak po prostu kogoś jebnac z lepca w pysk. Nie kurwa nie można i sobie pizda zapamięta na resztę życia.
Tępe Kurwiszcze nigdy nie zapamięta. Murzyn 1 Kurwiszon 0
Dindu nie ma praw.
No to jesteś prostak i cham. Albo jakaś pissssdeczka w rurkach którą taki plaski mógłby zabić. Dla mnie jesteś zerem.
i oto przyklad tzw SIMP'a.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów