Co jak co ale dindu miał prawo jej jebnac. Jak ja nienawidzę takich zmanierowanych księżniczek co myśli ze mozna tak po prostu kogoś jebnac z lepca w pysk. Nie kurwa nie można i sobie pizda zapamięta na resztę życia.
zgadzam się w pełni ,ale sam najebałbym mu gdyby użył pięści
Co jak co ale dindu miał prawo jej jebnac. Jak ja nienawidzę takich zmanierowanych księżniczek co myśli ze mozna tak po prostu kogoś jebnac z lepca w pysk. Nie kurwa nie można i sobie pizda zapamięta na resztę życia.
Nie nie zapamięta
zgadzam się w pełni ,ale sam najebałbym mu gdyby użył pięści
Te biały rycerz. Strzep se bo gwiazdorzysz.
Te biały rycerz. Strzep se bo gwiazdorzysz.
ciąg drąg kurewno
forza nostra leggeCo jak co ale dindu miał prawo jej jebnac. Jak ja nienawidzę takich zmanierowanych księżniczek co myśli ze mozna tak po prostu kogoś jebnac z lepca w pysk. Nie kurwa nie można i sobie pizda zapamięta na resztę życia.
to Ty nie wiesz, że równouprawnienie Wiewór na tym nie polega
No to jesteś prostak i cham. Albo jakaś pissssdeczka w rurkach którą taki plaski mógłby zabić. Dla mnie jesteś zerem.
No to jesteś prostak i cham. Albo jakaś pissssdeczka w rurkach którą taki plaski mógłby zabić. Dla mnie jesteś zerem.
Pierdolisz kurwa heh , a ty jak byś wszedł do klatki z gorylami dał byś któremuś w pysk ? Jak się jest pizda to nie atakuje się kogoś kto na pierwszy rzut oka może nas zabić kładąc tylko rękę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów