📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Gdyby to był statek pod banderą UE to zamiast karabinów to wymachiwaliby dildosami i krzyczeli "Refugees Welcome"
25 sekunda typ strzela w belkę zamiast w piratów. Przy odrobinie szczęścia sam by się zabił.
Acerad napisał/a:
25 sekunda typ strzela w belkę zamiast w piratów. Przy odrobinie szczęścia sam by się zabił.
Ogólnie to strzelanie jakoś idzie im marnie.
Pewnie to ci, z kategorią E
Krak napisał/a:
Na wodzie, z takiej odległości raczej ciężko kogoś zabić z takiej broni. Ale pomińmy to, tu pewnie chodzi o odstraszenie, piraci myśleli że to zwykły transportowiec i sobie go zabiorą a tu taki chuj. Tak w ogóle nie wiem dlaczego na każdym takim statku nie ma grupy uzbrojonych ochroniarzy czy jak to tam zwał.
@up
Ty pewnie trafiłbyś headshota z 300m w CS'ie
No bo taka ochrona to w chuj, ale to w chuj ogromny wydatek.
Cytat:
Tak w ogóle nie wiem dlaczego na każdym takim statku nie ma grupy uzbrojonych ochroniarzy czy jak to tam zwał.
Acerad napisał/a:
Krak napisał/a:
Abraxus napisał/a:
Jak można nie trafić emką ze stu metrów?
Oj panowie panowie...łatwo siedzieć przed komputerem i komentować ale życie to nie kurwa Counter Strike.
Zajebisty materiał. Pełen szacuneczek dla tych panów.
Velture napisał/a:
@up
Aaa czyli lepiej stracić statek wart ileś tam milionów do tego ładunek wart ileś tam milionów i jako kumulację płacić za wykupienie załogi z rąk porywaczy... No kurwa w chuj opłacalny biznes. Żydzą na ochronę to porywają. Nie żydzą, jest bezpiecznie. Porównał bym to do armii każdego kraju, nie codziennie ktoś nas atakuje a nawet przez długi czas nikt a jednak mamy wojsko które kosztuje w chuj pieniędzy bo ma reagować podczas zagrożenia. I tak właśnie powinno być na statkach. Zwłaszcza tych które pływają w zagrożonych piratami regionach.
No kurwa. Oczywiście, że bym trafił. Strzelałem z broni wielokrotnie. Trafienie w taki cel za osłony, bez bycia pod ostrzałem to jak ćwiczenia na strzelnicy.
Jak dla mnie praca marzeń.
Za strate statku placi ubezpieczyciel nie wlasciciel, a za ochrone juz ubezpieczalnia placic nie chce. Wszelkiej masci prywatni ochroniarze to tylko i wylacznie dobry gest armatora. Sami eksperci strzelctwa tutaj, jakos was nie widac na tych statkach za to kupa chlopakow z 25 brygady kawalerii powietrznej dorabia sobie do emerytury.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów