Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z szacunkiem homosiu o Patrolach Obywatelskich ! Z szacunkiem powiedziałem ! Bo na następnym patrolu możesz się trafić ( a Patrolów Obywatelskich to dziś nam dostatek w Polsce), jak ze zmywaka w niemczech w odwiedziny do swoich dwóch ojców przyjedziesz... Więc grzecznie mi tu !
Oczywiście, największy napinacz na Sadolu musiał się odezwać.
A czemu nie wrócisz do swojego starego konta? Już możesz, kara się skończyła, tylko awatar masz zablokowany. Jak ładnie poprosisz admina, to może ci odblokuje.
A czemu nie wrócisz do swojego starego konta? Już możesz, kara się skończyła, tylko awatar masz zablokowany. Jak ładnie poprosisz admina, to może ci odblokuje.
Nie wiem o czym mówisz.
Ale jeśli była by to prawda to znaczyło by że nas (użytkowników)na Sadolu mało....
Przypomnisz mi swoje dawne konta?
Bo mam parę typów...
[ Dodano: 2024-09-28, 20:21 ]
anal_terror_resurection_5
Iddźcie sie pierdolić gdzie ińdziej
Niech siedzi w domu stara szmata
A gdyby tak wasza matka....
(Sprawdzić czy nie ksiądz)
😉
A gdyby tak wasza matka....
(Sprawdzić czy nie ksiądz)
😉
"Moja matka siedzi z tyłu"
Lubie np popatrzeć jak jakiś żyd wyjebie w powietrze.
No ale kurwa jakim zjebem końskiej spierdoliny trzeba być żeby bić starą, niedołężną babę?
Do tego taką, która tylko siedzi i jakieś kwiatki sprzedaje.
Tatuś musi być dumny z takiego samca alfa na dzielni.
psotny chujek xD
podobnie napieta pizda jak ta z filmiku.
trzy razy uderzyl z pięści babcię, a ta się ledwie oblizała.
powinna wstać, i zajebać w łeb szmaciarzowi.
podejrzewam płacz i kwilenie w kącie. xD
któremu nawiasem mowiąc, należy się conajmniej wywózka na front, albo kolonia karna.
tylko awatar masz zablokowany
Przy twoim stary widnieją 3 takie różowe napisy. Czasem widzę, że sam chciałbyś zostać zdemaskowany, szczególnie gdy rozmawiasz z ryżym.
Ja osobiście takiej kurwie bym łeb rozjebał, kocham sadyzm, lecz na samą myśl, że to mogła by być moja babcia i świadomość wpojonych zadadni i wartości skłoniła by mmie to rozjebania łba takiego delikwenta
ale najpierw byś babcię w cyce posunął
Ja osobiście takiej kurwie bym łeb rozjebał, kocham sadyzm, lecz na samą myśl, że to mogła by być moja babcia i świadomość wpojonych zadadni i wartości skłoniła by mmie to rozjebania łba takiego delikwenta
A myslisz ze kto go tak wychowal?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów