Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech siedzi w domu stara szmata
Tak jest. I ta pani z kwiatkami też.
Ja osobiście takiej kurwie bym łeb rozjebał, kocham sadyzm, lecz na samą myśl, że to mogła by być moja babcia i świadomość wpojonych zadadni i wartości skłoniła by mmie to rozjebania łba takiego delikwenta
Masz ruską babcie?
Ja osobiście takiej kurwie bym łeb rozjebał, kocham sadyzm, lecz na samą myśl, że to mogła by być moja babcia i świadomość wpojonych zadadni i wartości skłoniła by mmie to rozjebania łba takiego delikwenta
Za nielegalny handel chcesz starej kurwie łeb rozjebać? :o lecz się
polot masz chłopie
Jedyne co byś zrobił to się popłakał
Typowy, spasiony sadolowy napinacz, który wyszedł z piwnicy na patrol obywatelski. Nabuzowany hejtem, ale wpierdolić potrafi tylko babci bo imigrantów się boi.
XD cała prawda o sadolkach, jeszcze ten ich płacz jak ktoś gówniaka zayebie, co po wy tu wchodzicie jak na widok krwi mdlejecie cioty.
XD cała prawda o sadolkach, jeszcze ten ich płacz jak ktoś gówniaka zayebie, co po wy tu wchodzicie jak na widok krwi mdlejecie cioty.
Amerykę odkryła... ja dostałem bana na dziale hard za komentarz... komedia nie sadol. Poza tym jesteś jednak trochę popierdolona xD
Typowy, spasiony sadolowy napinacz, który wyszedł z piwnicy na patrol obywatelski. Nabuzowany hejtem, ale wpierdolić potrafi tylko babci bo imigrantów się boi.
Z szacunkiem homosiu o Patrolach Obywatelskich ! Z szacunkiem powiedziałem ! Bo na następnym patrolu możesz się trafić ( a Patrolów Obywatelskich to dziś nam dostatek w Polsce), jak ze zmywaka w niemczech w odwiedziny do swoich dwóch ojców przyjedziesz... Więc grzecznie mi tu !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów