Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:40
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pawik74 2024-09-28, 16:22
Żadna skarbówka, tylko ochrona dworca ...
Zgłoś
AnnaNowakowska 2024-09-28, 16:24 1
Niech siedzi w domu stara szmata
Zgłoś
żmij 2024-09-28, 16:33 22
AnnaNowakowska napisał/a:

Tak jest. I ta pani z kwiatkami też.
Zgłoś
karolrdm 2024-09-28, 16:37 48
Ja osobiście takiej kurwie bym łeb rozjebał, kocham sadyzm, lecz na samą myśl, że to mogła by być moja babcia i świadomość wpojonych zadadni i wartości skłoniła by mmie to rozjebania łba takiego delikwenta
Zgłoś
BambiPMT 2024-09-28, 16:39 10
karolrdm napisał/a:

Ja osobiście takiej kurwie bym łeb rozjebał, kocham sadyzm, lecz na samą myśl, że to mogła by być moja babcia i świadomość wpojonych zadadni i wartości skłoniła by mmie to rozjebania łba takiego delikwenta

Masz ruską babcie?
Zgłoś
Lubieketchup 2024-09-28, 16:42 11
karolrdm napisał/a:

Za nielegalny handel chcesz starej kurwie łeb rozjebać? :o lecz się
Zgłoś
Payan 2024-09-28, 16:43 1
karolrdm napisał/a:

polot masz chłopie
Zgłoś
AnnaNowakowska 2024-09-28, 16:52 7
karolrdm napisał/a:

Jedyne co byś zrobił to się popłakał
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-09-28, 17:19 19
Typowy, spasiony sadolowy napinacz, który wyszedł z piwnicy na patrol obywatelski. Nabuzowany hejtem, ale wpierdolić potrafi tylko babci bo imigrantów się boi.
Zgłoś
AnnaNowakowska 2024-09-28, 17:42 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

Typowy, spasiony sadolowy napinacz, który wyszedł z piwnicy na patrol obywatelski. Nabuzowany hejtem, ale wpierdolić potrafi tylko babci bo imigrantów się boi.

XD cała prawda o sadolkach, jeszcze ten ich płacz jak ktoś gówniaka zayebie, co po wy tu wchodzicie jak na widok krwi mdlejecie cioty.
Zgłoś
contracts 2024-09-28, 18:14 3

XD cała prawda o sadolkach, jeszcze ten ich płacz jak ktoś gówniaka zayebie, co po wy tu wchodzicie jak na widok krwi mdlejecie cioty.

Amerykę odkryła... ja dostałem bana na dziale hard za komentarz... komedia nie sadol. Poza tym jesteś jednak trochę popierdolona xD
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-09-28, 18:42 3
TwójCzarnyPan napisał/a:

Z szacunkiem homosiu o Patrolach Obywatelskich ! Z szacunkiem powiedziałem ! Bo na następnym patrolu możesz się trafić ( a Patrolów Obywatelskich to dziś nam dostatek w Polsce), jak ze zmywaka w niemczech w odwiedziny do swoich dwóch ojców przyjedziesz... Więc grzecznie mi tu !
Zgłoś
MansoN 2024-09-28, 18:44 14
No teraz to się wkurwiłem, kobicina dorabia do renciny sprzedając kwiatki a jakaś kurwa zajebana z bebzunem przyszła babcię napierdalać. No wyprułbym flaki skurwysynowi.
Zgłoś
baronturbina 2024-09-28, 19:07 2

Twoja babcia leży w domu?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem