Ja pierniczę, nie wiem co kurwa ta PO bierze, ale zachowuje się jak dziecko i to z niedorozwojem mózgowym. Sami kurwa afer wszędzie narobili, gościa skazano że ujawnił aferę, został ułaskawiony (chyba że pomyliłem gościa) bo pracował na wyższe dobro, a tej kurwa nie pasuje - sami zajebali 6 milionów odprawy i chuj nikt się nie czepia. Nawet PiS takich akcji po przegranych wyborach nie odpierdalał. Komorowski nie ułaskawiał? Kurwa ... Ehh taki ludzie powinni trafiać do domu bez klamek aż ogarną, że widzą co chcą widzieć. Platforma Obywatelska rządziła 8 lat a mnie nadal dziwi że nie wykonali wszystkiego co założyli/naobiecywali. Nie jestem za PiSem, ale kurwa dziwie się ludziom jak opierdalają PiS, które nawet nie objęło jeszcze dobrze rządów, tysiące stron wyśmiewających - tak kurwa działa pranie mózgów przez PO. PO najchętniej by obaliło rząd by znów przejąć władzę i pierdzieć w stołki, jebane dupowłazy, co z Polski zrobiły pośmiewisko. Myślicie, że czemu się nie liczymy nigdzie - przez jebanych PO, którzy kurwa boją się cokolwiek powiedzieć bo kogoś urażą, ale jak stracili władzę to wychodzi to gówno co ukrywali, to jebane my nie mamy to wy też nie.
Plis dajcie tej pani pokój bez klamek, bo kurwa gorsza niż Tusk a to jest wyczyn.
P.S. Komorowski uniewinnił 52 osoby, co aby osiągnąć średnią Dudy musiałby rządzić 5200 dni