Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pozdrawiam
mam nadzieje że nie robisz nas w chuja...
To żadna nowość Jestem strażakiem i nie raz "strącaliśmy" kota prądem wody. Jeżeli kot siedzi na drzewie to albo chce tam siedzieć i siedzi sobie nawet kilka dni, d o czasu aż zgłodnieje albo wszedł i nie potrafi zejść. W przypadku gdy siedzie tam już kilka dni i straż nie ma innej możliwości to właśnie w ten sposób ściąga kota. Jeszcze mi się nie zdażyło, żeby się nie udało
Pozdrawiam
Piwo dla strażaka! Mam nadzieje, że nie zapomnisz o społeczności sadistica gdy dojedziesz na miejsce wypadku!
To żadna nowość Jestem strażakiem i nie raz "strącaliśmy" kota prądem wody. Jeżeli kot siedzi na drzewie to albo chce tam siedzieć i siedzi sobie nawet kilka dni, d o czasu aż zgłodnieje albo wszedł i nie potrafi zejść. W przypadku gdy siedzie tam już kilka dni i straż nie ma innej możliwości to właśnie w ten sposób ściąga kota. Jeszcze mi się nie zdażyło, żeby się nie udało
Pozdrawiam
Pierdolenie, ja byłem 3 razy przy ściąganiu kota i za każdym razem trzeba było wejść po futro, nawet wzywać wysięgnik, bo kochany kiciuś, jakby mu się coś stało, mielibyśmy prokuraturę na karku ;d
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów