Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chociaż z drugiej strony...
może to pułapka ma samoeliminujących się debili?
się coś zjebało i zamiast zadzwonić pod numer serwisu podany na każdym takim urządzeniu to głupia atencyjna pizda nagrywa filmik i wrzuca go do netu, żeby pokazać jaki ten kraj jest rozjebany po całości bo głupie szlabany nie działają. jak ja gardzę takimi pizdami
mogla jeszcze wlaczyc awaryjne swiatla , walic po klaksonie, odpalic race i w odblaskowej kamizelce 500m przed torami machac by maszynista sie zatrzymal
@HAL9000/2
"Normalnie Nobel zaraz po tej "polskiej" ukraince ..."
Boli cię pisowska pupa ?
za głupi jesteś by mnie sprowokować
@HAL9000/2
za czytanie się zabieraj.
nie ta liga byś do mnie startował, bez odbioru pajacu
ja wiem że nie ta liga bo mógłbyś sobie krzywdę zrobić. Czmychaj leszczu jak najdalej.
poker better than lifesię coś zjebało i zamiast zadzwonić pod numer serwisu podany na każdym takim urządzeniu to głupia atencyjna pizda nagrywa filmik i wrzuca go do netu, żeby pokazać jaki ten kraj jest rozjebany po całości bo głupie szlabany nie działają. jak ja gardzę takimi pizdami
Pomyślałem tak samo, że po prostu jak to w życiu coś mogło się zepsuć mimo wszelkich starań człowieka. A co do naszego kraju, to są biedni ludzie myślący, że Polska jest najgorsza ze wszystkich i to we wszystkim
@HAL9000/2
"Normalnie Nobel zaraz po tej "polskiej" ukraince ..."
Boli cię pisowska pupa ?
Nie trzeba być pisowcem by uznać że ta baba jest nawiedzona pluje lewackim jadem na nasz kraj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów