📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Niezły jest. Ale i tak jego talent zniszczą założenia taktyczne w profesjonalnej drużynie. Jeśli nie trafi do ekipy AND1, zmarnuje się kolejny świetny gracz.
Można..ale po co.
A teraz zamknijcie oczy i posłuchajcie jeszcze raz.
Nie umiem kozłowac.
Za 3 rzucac tez nie umiem.
Ale potrafie cos, czego nie potrafi ten murzyn - potrafie być bialy! Rasizm to piekna sprawa
Za 3 rzucac tez nie umiem.
Ale potrafie cos, czego nie potrafi ten murzyn - potrafie być bialy! Rasizm to piekna sprawa
A co ty wiesz o mnie co?
Niesamowity 11 latek. Fatk. Szkoda, że oglądałem ten filmik 3 lata temu.
I tak pewnie ten talent się zmarnuje, bo pójdzie do gangu i zacznie brać narkotyki.
Może i ma talent,a le to przede wszystkim ciężka praca i treningi sprawia, że jest taki dobry. Szkoda, że jest czarny, może byliby z niego ludzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów