Środowiskowy Dom Samopomocy w Oleśnicy. Własnego autorstwa piosenkę w stylu hiphopowym wykonał jeden z podopiecznych, Paweł Okipny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A najfajniejsze ze ten czlowiek pierdoli wasze wypociny, i szydery. On oddaje uklon w strone ludzi ktorzy mu pomagaja, na ktorych mu zalezy i w dupie ma wasze opinie. To jest dla nich. Pozdrawiam. Nawet nie w pelni sprawni, ma wiecej jaj od wiekszosci uzytkownikow Sadistica, nagral, opowiedzial, podziekowal, dziekuje dobranoc.
Chłopak ma talent,proste.Szkoda że w naszym pojebanym kraju większość stwierdzi że to syf a przygłup niech wraca tam skąd przyszedł.Duży browarek za wstawkę i dla rapera.Rapu nie słucham ale od teraz Paweł Okipny to mój ziom:D
Czyli widzę, że jednak do końca nie jesteście tacy pierdolnięci ave sadistic
Wydaje mi sie, że coponiektórzy są tu debilami. Ten człowiek faktycznie jest niepełnosprawny, ale przynajmniej kurwa próbuje coś osiągnąć w swoim życiu, chce go wykorzystać w pełni, mimo, że jest niepełnosprawny. Ciekawe jakbyście Wy byli w takim stanie czy podobnie byście mowili. Chuj Wam na droge, a jego słowa popieram - mam tylko nadzieje, że mowi to faktycznie z serca.
Kurwa, co tu doceniać? Wygląda to co najmniej żałośnie, a osoba która to nagrała i wrzuciła do neta robi temu człowiekowi po prostu krzywdę.
Kurwa... wzruszyłem się
"Tak bede sie uczyć... aż się naucze" - Nie obrażając nikogo ale wiekszość z nas poddaje się po pierwszej porażce .! Mimo upośledzenia umysłowego ma pasję, cel.! gdzie wiekszość z was najepiej by hejtowała cały portal.
mega szacunek, az ciary przeszly. jacy ludzie potrafia byc silni i odwazni, a jak pomysle o swoim zyciu to mi wstyd ze takimi pierdolami sie przejmuje na codzien.
xXDoggXx napisał/a:
Raczej twój stary sobie powtarza "Jaki ja byłem pojebany" jak przypomina sobie dzień w którym cię spłodził, a teraz wypierdalaj stalin. Browar za materiał i chuj w dupę bez smarowania żelem pseudo sadolom bo prawdziwy sadol będzie potrafił docenić i uszanować kolesia.
wiktor4024 napisał/a:
Przez całe życie nie zrobisz nic lepszego. Co do filmiku, szacun.
Kurwa, jeden z drugim pod ścianę. Już!
Stawiam pytanie: czy koleś nie jest najbardziej zjebanym raperem w Polsce? Jeśli słyszeliście kiedykolwiek kawałek stworzony przez osobę w większym stopniu upośledzoną od tego typa, dajcie linka to powiem o kimś innym, że jest najbardziej zjebanym raperem w Polsce. Nie wiem, kurwa, jesteście jakoś z nim związani? Rodzina? A może po prostu wpadł wam w oko, taki wykręcony? Zwyrolami jesteście, kurwa?
Weźcie sobie kupcie świńskie mózgi do zżarcia, jeśli nie macie własnych.
nie jest w pełni sprawny ale lepiej rozumuje niz niejeden człek
nadal lepsze rymy i flow niz pezet
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów