Środowiskowy Dom Samopomocy w Oleśnicy. Własnego autorstwa piosenkę w stylu hiphopowym wykonał jeden z podopiecznych, Paweł Okipny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Jestem wzruszony ale to nadaje się tylko tutaj : sadistic.pl/najwieksze-hip-hopowe-pasztety-zbiorczy-vt5430.htm
najbardziej pojebany raper haha
Raczej twój stary sobie powtarza "Jaki ja byłem pojebany" jak przypomina sobie dzień w którym cię spłodził, a teraz wypierdalaj stalin. Browar za materiał i chuj w dupę bez smarowania żelem pseudo sadolom bo prawdziwy sadol będzie potrafił docenić i uszanować kolesia.
stalin_za_mlodu napisał/a:
najbardziej pojebany raper haha
Przez całe życie nie zrobisz nic lepszego. Co do filmiku, szacun.
rapuje o życiu, swoim życiu i o to chodzi, a nie kurwa że jest źle bo jestem dresem i jaram i jebię policję. Tępe drechy wypierdalać !
Lepsze flow niż 3/4 sceny hip hopowej w Polsce. Szacun
dla mnie szacun, gość dał radę i pokazuje jak żyje i co się wokół dzieje i docenia wszystko
Fajne. Widać ze coś się u nich dzieje. Że nie zostają sami.
Oleśnica- tyle wspomnień <3
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów