Postawa, praca nóg, siła ciosu ale przede wszystkim element zaskoczenia czyni z niego naprawdę dobrego zawodnika...
Pełen szacun k🤬a.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy on sp🤬olił potem przez okno?
o przec🤬j jak się skrada. Łotrzyk level 99. Atak zaskoczenia 5k6, trafienie krytyczne i dobranoc.
Zaj🤬 z partyzanta gościa, który nie chcę wszczynać bójki...
up@ no tak jest najłatwiej i to najlepiej w kilku na wszelki wypadek gdyby umiał się bronić
Atak z zaskoczenia to stara ruska specjalność.
d................3
2016-08-31, 9:26
@Abraxus, a potem vanish przez okno
Blondyn za mądry nie był, że tak się wystawił na strzał z partyzanta.
~Nei
2016-08-31, 9:49
Czaił się jak Kato na Clouseau
Pierwsza zasada walki: Nie daj się zajść z flanki, a tym bardziej otoczyć. Wtedy jest szansa wyr🤬ać szympansa.
B................z
2016-08-31, 16:57
Tradycja ninja u kitajców jak widać nie zniknęła
najpierw musiał skupić energię niczym Vegeta, a później z pewnością siebie przeszedł do ataku, styl godny prawdziwego kosmicznego wojownika
Ruscy.. Najlepiej z partyzanta przyp🤬olić i być bohaterem chwili. Nie no, jak przyp🤬alasz komuś w ryj, a ten się tego nie spodziewa to żeś wojownik większy niż nordyccy wikingowie.
Sie zawsze zastnawiam co stalo sie nastepnego dnia, koles pewnie ich gdzies doj🤬