📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Powiem tak, na westernach nawet wiedzieli o co w pianoli kaman a Ty w XXIw dałeś się nabrać
On praktycznie tylko rytm wybija jeśli dobrze kojarzę, ale efekt itak ciekawy
On praktycznie tylko rytm wybija jeśli dobrze kojarzę, ale efekt itak ciekawy
ale ma głowę dziwną, wąsaty chujek
Dokładnie. Muzyka jest prawdopodobnie zaprogramowana, nie ważne jaki klawisz wciśnie i tak układa się to w "całość". Ale mogę się mylić.
Leci piwo, aczkolwiek fajnie by to wyglądało, gdy by ktoś do niego jeszcze strzelał- taki bonus
=CAMEL= Wam napisał, że działa to na jakiej mniej więcej zasadzie to działa.
Nawet pierwszy dźwięk tego za pierwszym razem znajduje się w miejscu klawisza F, następnie ten sam dźwięk jest grany na klawiszu D, C itp.
=CAMEL= Wam napisał, że działa to na jakiej mniej więcej zasadzie to działa.
Ta "maska" mnie przeraża....
ale chuj tam ja nawet w ten keybordzik bym nie trafił
ale chuj tam ja nawet w ten keybordzik bym nie trafił
na początku słychać w akompaniamencie trójdźwięki a są to dźwięki spoza skali tej atrapy. widzimy 4 oktawowa atrapę klawiatury w tle leci muza wykorzystująca pełny zakres 7,5 oktawowego np.pianina. í jeszcze jedno. to nie jest otwór w C-Dur wiec klaun powinien pykać tez po czarnych klawiszach
na początku słychać w akompaniamencie trójdźwięki a są to dźwięki spoza skali tej atrapy. widzimy 4 oktawowa atrapę klawiatury w tle leci muza wykorzystująca pełny zakres 7,5 oktawowego np.pianina. í jeszcze jedno. to nie jest otwór w C-Dur wiec klaun powinien pykać tez po czarnych klawiszach
proste, ze fake
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów