Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spodziewałem się dzika.
Kierowcy tirów to tępe dzidy bez wyobraźni
Oooo widzę ewidentną nienawiść do tej grupy zawodowej
Rozumiem, że kolega doznał z ich strony jakiejś krzywdy ?
Wujek kiedyś w kabinie brał kolege na kolana ? Najpierw czekolada Wedla a później w dupala anala ?
Przykra sprawa, ale możesz się tym podzielić na tym portalu. W grupie sobie z tym szybciej poradzisz ....
Słyszałem, że oni mają pociąg do tej samej płci, ale o umiłowaniu do dzieci jeszcze nie słyszałem. Widzę, że dość dokładnie znasz procedury (z tą czekoladą), ale może zachowaj szczegóły jednak dla siebie..
Wujek kiedyś w kabinie brał kolege na kolana ? Najpierw czekolada Wedla a później w dupala anala ?
Przykra sprawa, ale możesz się tym podzielić na tym portalu. W grupie sobie z tym szybciej poradzisz ....
Oo widzę spoconego Romana kierowcę tira prawda w oczy kole, jak to jest jak ktoś ci posuwa babę jak jest się w trasie bo nigdy tego nie doświadczę a jestem ciekawy?
A czego mógł się na drodze spodziewać? Słonia?
Przypomniało mi się zdarzenie na drodze Nowy Targ - Jabłonka. Koło północy w podobnych warunkach oświetleniowych prawie wjechałem na krowę. Krowa to nic, na niej był jeszcze byk i kopulowali. Jakoś ich ominąłem, ale było blisko. Potem tylko telefon na policję, ponoć znaleźli właściciela.
Pajacyki z komentarzy nie widzą że tir nie ma świateł?
Za to kierujący MA światła a mimo to porusza się SZYBCIEJ niż odległość widoczności na zatrzymanie, którą te światła oświetlają.
Chuj tam z ciężarówką. Tam mogłoby znajdować się COKOLWIEK, absolutnie cokolwiek. Jakiś zgubiony ładunek, przewrócone drzewo, leżący na jezdni człowiek i w KAŻDYM przypadku efekt byłby dokładnie ten sam. Dlaczego? Nie dlatego że coś tam było, tylko dlatego że debil bez wyobraźni zapierdalał w warunkach ograniczonej widoczności szybciej niż był w stanie się z taką prędkością zatrzymać!
To jest powszechna przypadłość bezmózgowców - zapierdalam i albo się fartnie albo się rozjebie.
Oo widzę spoconego Romana kierowcę tira prawda w oczy kole, jak to jest jak ktoś ci posuwa babę jak jest się w trasie bo nigdy tego nie doświadczę a jestem ciekawy?
Macho się odezwał. Coś Ci powiem ośle. Sam jeżdżę i żal mi takich jak Ty. Wiele żonatych kobitek takich lamusów jak Ty miałem w kabinie, których mąż pracował na 8h, zarabiał grosze, a wiadomo jak się kasy nie ma zaczynają się kłótnie, zaniedbywanie i monotonia. Możesz pracować na 8h, a może Cię nie być tydzień jak ma się zeszmacić i tak się zeszmaci.
I my przynajmniej nie oszczędzamy grosza na kobietki, a Ty? Kredyt na mieszkanie na 45 lat, ze dzieci będą go jeszcze spłacać, wczasy nad jeziorem z piwami z biedronki i kiełbasą z promocji z krótkim terminem.
Więc pilnuj swojej, bo jakiś spocony Januszek może w tym czasie gdzieś na parkingu w kabinie Ją kotłuje, a Ty myślisz że pojechała do warzywniaka po brokuły.
WIdzę wyprzedzacz się na grupie znalazł, bo bułeczki gorące wiezie. Wy tam się pindolami dotykacie jak można kogoś zabić, czy tylko w dupkę bierzecie?
Nie bez kozery mówią na was tirówki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów