Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:38
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
daro7557 2024-12-04, 12:23 6
Jak można coś takiego zostawić na drodze bez choćby trójkąta ostrzegawczego 100m wcześniej.
Zgłoś
hwdp00 2024-12-04, 12:28 17
smc napisał/a:

No i słusznie. Kierujący powinien poruszać się z taką prędkością, aby zatrzymać pojazd w wyniku niespodziewanej sytuacji.
To, że 99,9% debili leci na ślepo 120km/h bo tak jest napisane na znaku, świadczy wyłącznie o ich głupocie.

Panie i Panowie oto debil
Zgłoś
przewodnik_elektryczny 2024-12-04, 12:39 4
Maculata napisał/a:

Trzeba być upośledzonym by coś takiego napisać.

przecież smc jest upośledzony. ciągle pisze wymyślone historie , wydaje mu się że jest królem zycia
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-12-04, 13:10 5
smc napisał/a:

No i słusznie. Kierujący powinien poruszać się z taką prędkością, aby zatrzymać pojazd w wyniku niespodziewanej sytuacji.
To, że 99,9% debili leci na ślepo 120km/h bo tak jest napisane na znaku, świadczy wyłącznie o ich głupocie.

Na autostradzie jadę max 50km/h, bo przecież komuś może coś spadło z przyczepki...
Zgłoś
smc 2024-12-04, 13:23
przewodnik_elektryczny napisał/a:

przecież smc jest upośledzony. ciągle pisze wymyślone historie , wydaje mu się że jest królem zycia

Nic mi się nie wydaje.
Nie każdy jest przegrywem, są tu także ludzie z kręgu polityki, kultury lub biznesu. Poznałem na żywo kilku użytkowników sadola i każdy z nich był człowiekiem sukcesu.

Pozdrawiam.
Zgłoś
OlejhunterPL 2024-12-04, 13:26
Mysle ze zrobil duzy blad przyjmujac ten mandat w takiej sytuacji.
Zgłoś
Polak_mały 2024-12-04, 13:30 8
Pedator napisał/a:

Trzeba szybciej zapierdalać.

Trzeba być debilem żeby widzieć tu winę tego co jechał, a nie tego co nie potrafi przyczepki zapiąć. No ale jak się jest rozlałą pizdą to się broni innych rozlazłych pizd.

[ Dodano: 2024-12-04, 13:32 ]
smc napisał/a:

Nic mi się nie wydaje.
Nie każdy jest przegrywem, są tu także ludzie z kręgu polityki, kultury lub biznesu. Poznałem na żywo kilku użytkowników sadola i każdy z nich był człowiekiem sukcesu.
Pozdrawiam.

To prawdziwi ludzie sukcesu jak Radom jest miastem seksu i biznesu 😂
Zgłoś
metyoo 2024-12-04, 13:39 5
smc napisał/a:

Nic mi się nie wydaje.
Pozdrawiam.

musiałeś się wśród nich czuć bardzo nieswojo
Zgłoś
Admin_sadistika 2024-12-04, 13:42 1
To jest kara za bezmyślną jazdę lewym pasem.
Zgłoś
metyoo 2024-12-04, 13:45 4
Payan napisał/a:

Tutaj komentarz autora nagrania:

przyjął mandat, co jest równoznaczne z przyznaniem się do winy, w takich przypadkach mandatu się nie przyjmuje i można kopać się po sądach

[ Dodano: 2024-12-04, 13:46 ]
Admin_sadistika napisał/a:

To jest kara za bezmyślną jazdę lewym pasem.

wyprzedzanie innego samochodu jest twoim zdaniem bezmyślną jazdą lewym pasem? ja pierdole, wyłącz już komputer!
Zgłoś
inzGamon 2024-12-04, 13:54 2
Maculata napisał/a:

Trzeba być upośledzonym by coś takiego napisać.

Wbrew twojej teorii, wystarczy zapoznać się z Kodeksem PoRD. Poczucie niesprawiedliwości niczego tutaj nie zmienia.

Przyjęcie mandatu było kolejnym błędem, ale i bez tego ciężki temat.
Gdyby ta przyczepa toczyła się, była w ruchu, zupełnie inna sytuacja.

Ubezpieczyciel poszkodowanego kulawy nie jest i tematu nie puści, podobnie jak ubezpieczyciel przyczepy, który ma na to wywalone.

[ Dodano 2024-12-04, 14:01 ]
daro7557 napisał/a:

Jak można coś takiego zostawić na drodze bez choćby trójkąta ostrzegawczego 100m wcześniej.

Tak, tak… bo przecież nikt wcześniej jej nie:
- uderzył
- zepchnął
- dokonał innego aktu wandalizmu.
Zgłoś
darthan 2024-12-04, 14:03 1
edek_kotek napisał/a:

Migające żółte światło po prawej go zmyliło.

Ty kurwa masz prawo jazdy? Czy może piszesz ot tak trolu? światła ostrzegawcze mają ostrzegać, czyli być PRZED zagrożeniem, nie za
Zgłoś
kuron997 2024-12-04, 14:10
Gościu powinien szybko ruszyć prawnika i odpowiednie pisma pisać... ewidentne odszkodowanie od zarządcy z OC powinno być.
Zgłoś
FulTun 2024-12-04, 14:13 2
Kierowca może przyjąć mandat, aby uniknąć dłuższej procedury administracyjnej, mimo iż nie zgadza się z jego treścią.
Zgoda na mandat a proces sądowy: Jeśli kierowca przyjął mandat, nie jest to równoznaczne z przyznaniem się do winy w kontekście odpowiedzialności cywilnej za szkody w wypadku.
Możliwość zaskarżenia mandatu: Jeśli kierowca nie zgadza się z decyzją policji o wystawieniu mandatu, może go zaskarżyć w odpowiednim terminie (zwykle 7 dni od otrzymania mandatu). Należy wtedy złożyć odwołanie w sądzie grodzkim.
A dopiero po zdjeciu / uchyleniu mandatu z kierowcy wszcząć postępowanie sądowe.
A jeśli sąd dalej będzie uparty to można sie sędziemu przyczepić do nieodpowiedniego obuwia na terenie sądu pożucając kostkę smalcu na schodach jak tą przyczepę na autostradzie.

Zgłoś
edek_kotek 2024-12-04, 14:16 1
darthan napisał/a:

Ty kurwa masz prawo jazdy? Czy może piszesz ot tak trolu? światła ostrzegawcze mają ostrzegać, czyli być PRZED zagrożeniem, nie za

A ty potrafisz myśleć? Kierowca skupił się na niebezpieczeństwie które było po prawej, może odwrócił wzrok w tamtą stonę? i przy tej prędkości miał mało czasu na reakcję w efekcie przypierdolił w przyczepę.

Czego nie rozumiesz?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem