Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
inzGamon 2024-12-04, 14:18 2
kuron997 napisał/a:

Gościu powinien szybko ruszyć prawnika i odpowiednie pisma pisać... ewidentne odszkodowanie od zarządcy z OC powinno być.

Na jakiej podstawie? 🤣

Zgłoś
kuron997 2024-12-04, 14:24 4
inzGamon napisał/a:

Na jakiej podstawie? 🤣

To powinno, być wszczęte śledztwo i jego mandat anulowany, ponieważ sprawa może być rozwojowa... a gliniarz który mu wypisał mandat nawet po obejrzeniu filmu powinien stracić prace za przekroczenie uprawnień, ponieważ ewidentnie ta sprawa z automatu powinna być skierowana do sądu.
Zgłoś
Nome 2024-12-04, 14:30 5
nigdy nie przyjmować mandatów na miejscu, nigdy z zasady, jak się zastanowicie i stwierdzicie, że jednak chcecie wziąć to może pojechać na komendę i przyjąć mandat, bodajże dwa tygodnie na to jest i jeszcze was policjant w rączkę pocałuje ze szczęścia

ja kiedyś miałam wypadek, baba we mnie wjechała, żona jakiegoś policjanta (o tym nie wiedziałam wtedy), zleciało się kupa gliniarzy i darli na mnie mordę, że to moja wina i próbowali mnie zmusić do przyjęcia mandatu, zaprałam się, byłam w szoku, miałam obrażenia, ale nie zdawałam sobie z tego sprawy, po jakimś czasie, widząc że nie dam sobie wcisnąć mandatu, to zaczęli mi proponować, że mogę przyjąć na siebie winę, a mandatu nie dostanę, tacy łaskawcy, więc im mówię, a odszkodowanie to jeszcze ja tej babie zapłacę? no tak...
dostałam wezwanie na komendę, poszłam i zaparli się jak żaba błota, że wcale mi się próbowali dać mandatu, ale baby nie ukarali, bo napisali, że nie wiadomo jak to było i kto zawinił... chuj im w dupę... jak teraz mi się skarży jakiś policjant, że go nie szanują, to właśnie dlatego
Zgłoś
metyoo 2024-12-04, 14:46
FulTun napisał/a:

Kierowca może przyjąć mandat, aby uniknąć dłuższej procedury administracyjnej, mimo iż nie zgadza się z jego treścią.
Zgoda na mandat a proces sądowy: Jeśli kierowca przyjął mandat, nie jest to równoznaczne z przyznaniem się do winy w kontekście odpowiedzialności cywilnej za szkody w wypadku.
Możliwość zaskarżenia mandatu: Jeśli kierowca nie zgadza się z decyzją policji o wystawieniu mandatu, może go zaskarżyć w odpowiednim terminie (zwykle 7 dni od otrzymania mandatu). Należy wtedy złożyć odwołanie w sądzie grodzkim.
A dopiero po zdjeciu / uchyleniu mandatu z kierowcy wszcząć postępowanie sądowe.
A jeśli sąd dalej będzie uparty to można sie sędziemu przyczepić do nieodpowiedniego obuwia na terenie sądu pożucając kostkę smalcu na schodach jak tą przyczepę na autostradzie.

skąd to skopiowałeś? sądów grodzkich od lat już nie ma!
Zgłoś
Spalony 2024-12-04, 14:59
MarcinHolmes napisał/a:

Sytuacja chujowa ale na filmie widać, że czasu było sporo, żeby jakoś zareagować, wcisnąć hamulec, skręcić, krzyknąć, zesrać się, nie wiem, a tutaj nic, zupełny stoicki spokój do samego pierdolnięcia. Teraz pytanie, spał czy patrzył w telefon?

Co ty chłopie pierdolisz?
Zgłoś
FulTun 2024-12-04, 15:00
@metyoo: To jest jako skrót myślowy jako ukierunkowanie do podobnych instytucji mógł bym napisać całą procedurę i nazwę poszczegulnych wydziałów wliczajac w to szybkie sądy on-Line.
Ale specjalnie dla Ciebie Ptysiu proszę:
Współczesnym odpowiednikiem byłego sądu grodzkiego w Polsce jest sąd rejonowy. Zmiana ta miała miejsce na mocy ustawy o ustroju sądów powszechnych z 2001 roku.

W ramach reformy sądownictwa w Polsce, sądy grodzkie zostały zlikwidowane, a ich kompetencje przejęły sądy rejonowe. Sąd rejonowy rozpatruje sprawy, które wcześniej należały do zakresu sądów grodzkich, w tym:

wykroczenia (np. drobne kradzieże, zakłócanie porządku publicznego, niewłaściwe parkowanie),
sprawy cywilne o mniejszym znaczeniu (np. sprawy o należności pieniężne),
sprawy o drobne przestępstwa, które nie zostały przekazane do sądów okręgowych.

Sądy rejonowe pełnią funkcję pierwszej instancji w sprawach cywilnych, karnych, rodzinnych i gospodarczych, które nie są zarezerwowane dla sądów wyższych instancji (sądów okręgowych).

[ Dodano 2024-12-04, 15:12 ]
@metyoo:
Idac dalej mozna by było na podstawie przynależności meldunkowej pokrzywdzonego oraz dokladnego miejsca zdażenia oraz wystawionego mandatu, modelu rocznika i nr przyczepy rozeznać się w opiniach sędziów, adwokatów, asesorów i tak dalej i tym podobne . Takie jak czas od wypadku do wystawienia mandatu oraz czasu traumy kierującego ............I tak bym mógł pisać i pisać ale dochodząc do nurtu sprawy skończyło by się to zapewne zszarganą opinia funkcjonariusza oraz sedziego oraz powiazanych kancelarii prawnych jak i zakresu interpretacji na tyle w zadawalajacym stopniu iż same odszkodowanie nie było by już potrzebne w tym ani w innym postepowaniau a samą kwątę pobrało by sie z funduszu gwarantowanego.
Teraz możesz mi wytknąć błędy w pisowni . jest ich 9 pomijając stylistykę i resztę norm pisowni. Jem obiadek.
Zgłoś
BigLebovsky 2024-12-04, 15:15
Maculata napisał/a:

Trzeba być upośledzonym by coś takiego napisać.

Albo tak jak smc nigdy nie mieć prawa jazdy
Zgłoś
Nemrod90 2024-12-04, 15:33
smc napisał/a:

Nic mi się nie wydaje.
Nie każdy jest przegrywem, są tu także ludzie z kręgu polityki, kultury lub biznesu. Poznałem na żywo kilku użytkowników sadola i każdy z nich był człowiekiem sukcesu.
Pozdrawiam.

Aż trudno sobie wyobrazić jakie musisz mieć kompleksy, skoro ciągle pozujesz na sadolowego milionera. Zejdź na ziemię, typie, nikt w te twoje brednie nie wierzy, wzbudzają one tylko uśmieszek politowania.
Zgłoś
Radian1 2024-12-04, 15:48
FulTun napisał/a:

Należy wtedy złożyć odwołanie w sądzie grodzkim.

Nie jestem pewien czy te dane są aktualne, bo sądy grodzkie już chyba nie istnieją, a od 1 stycznia 2010 roku ich kompetencje przejęły wydziały cywilne i karne sądów rejonowych.
Zgłoś
Wiewór 2024-12-04, 15:50 3
Jak jest matolem i przyjal mandat to pretensje tylko do siebie. Przyjecie mandatu to przyznanie sie i przyjecie winy zamykajace sprawe.
Policja zawsze tak robi zwalajac wine na ofiare bo dziek temu nic wiecej nie musza robic.
Zgłoś
FulTun 2024-12-04, 15:50
@Radian1: Opisałem to wyżej w sprostowaniu.
Zgłoś
Wiewór 2024-12-04, 15:52 2
FulTun napisał/a:

Kierowca może przyjąć mandat, aby uniknąć dłuższej procedury administracyjnej, mimo iż nie zgadza się z jego treścią.
Zgoda na mandat a proces sądowy: Jeśli kierowca przyjął mandat, nie jest to równoznaczne z przyznaniem się do winy w kontekście odpowiedzialności cywilnej za szkody w wypadku.
Możliwość zaskarżenia mandatu: Jeśli kierowca nie zgadza się z decyzją policji o wystawieniu mandatu, może go zaskarżyć w odpowiednim terminie (zwykle 7 dni od otrzymania mandatu). Należy wtedy złożyć odwołanie w sądzie grodzkim.
A dopiero po zdjeciu / uchyleniu mandatu z kierowcy wszcząć postępowanie sądowe.
A jeśli sąd dalej będzie uparty to można sie sędziemu przyczepić do nieodpowiedniego obuwia na terenie sądu pożucając kostkę smalcu na schodach jak tą przyczepę na autostradzie.

Sadow grodzkich nie ma od 20 lat.
Przyjecie mandatu to przyznanie sie do winy zamykajace sprawe. Brak mozliwosci odwolania.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-12-04, 15:59 2
Było nieoświetlone bo oficjalne odpalenie światełek zaplanowano na 6 grudnia
Zgłoś
mondone 2024-12-04, 16:16 2
W 30 sekundzie filmu jest znak z ograniczeniem prędkości do 60 km/h z powodu remontu drogi, Gość w bmw zapierdalał 160 i dziwi się, że nie miał czasu na reakcję.

Co mu będą pierdolić frajerzy o jakichś ograniczeniach, przecież jedzie lewym pasem - długie i spierdalać zawalidrogi. Jednak marka zobowiązuje.
Zgłoś
inzGamon 2024-12-04, 16:27
kuron997 napisał/a:

To powinno, być wszczęte śledztwo i jego mandat anulowany, ponieważ sprawa może być rozwojowa... a gliniarz który mu wypisał mandat nawet po obejrzeniu filmu powinien stracić prace za przekroczenie uprawnień, ponieważ ewidentnie ta sprawa z automatu powinna być skierowana do sądu.

Ale rozumiesz, że prawo mówi dokładnie inaczej?

Właściciel auta gumno wywalczy.
Wjechał w obiekt na drodze nie będący w ruchui tyle.

Fajną goownoburza internetowych prawników.

Rozumiem, że gdyby to była twoja przyczepa lub byłbyś zarządcą tej drogi, to wziąłbyś odpowiedzialność na klatę…
Teraz jeszcze podpowiedz dlaczego? 🤣
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem