Zdarzenie na S3. Według opisu filmu, kierowcy nic się nie stało. Napisał on, że policjanci którzy przyjechali na miejsce zdarzenia, za winnego uznali autora nagrania w związku z nie dostosowaniem prędkości. Kierowca auta, które stało na jezdni miał dostać 150 zł mandatu za brak świateł.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zdecydowanie była to wina nagrywającego skoro zapierdalał za szybko. Tym drugim mogło się dopiero co zjebać auto i nie zdążyli nawet trójkąta rozstawić, a tu bandyta zapierdalacz nagle w nich wjeżdża. Po pierdla z nim!
No to chyba mu musiało błyskawicznie hamulce zakleszczyć, że nie zjechał na pas awaryjny. Debili jak widać nie brak na drogach.
no i dobrze, że wina nagrywającego, bo się nie zapieprza jak światłami widzisz tylko 300 m do przodu. Wtedy musisz być gotowy zahamować na 300 m do przodu.
Opowiedz swoje mądrości na kolei albo jeszcze lepiej pilotom samolotów
Zdecydowanie była to wina nagrywającego skoro zapierdalał za szybko. Tym drugim mogło się dopiero co zjebać auto i nie zdążyli nawet trójkąta rozstawić, a tu bandyta zapierdalacz nagle w nich wjeżdża. Po pierdla z nim!
Przestań bredzić. Jak widzisz że auto zaczyna szwankować, to zjeżdżasz na prawy pas i prawe pobocze. A jak korbowód w trakcie jazdy wyjdzie ci bokiem na lewym pasie, to znaczy że zapierdalasz rozjebanym klekotem i sam narażając siebie i innych stajesz się bandytą. Przestań bredzić i zrób prawo jazdy.
Mam nadzieję że nie masz prawka, a jak jakimś cudem je zdobyłeś, że nie jeździsz po zmroku. Wystarczyło włączyć swiatla postojowe i awaryjne jak już musiał debil stanąć na lewym pasie.
"winnego uznali autora nagrania w związku z nie dostosowaniem prędkości"
No, kurwa! Trzymam kciuki za wygraną w sądzie. Durnie.
Durniem to jest autor nagrania! Podstawowa zasada jest taka, że nie jedziesz szybciej niż odległosć widoczności na zatrzymanie! Jak widzisz na 200 m to jedziesz z taką prędkością, żeby na odcinku 200 m zatrzymać się do zera. Jak widzisz na 100 m to jedziesz z taką prędkością, żeby się na tych 100 m zatrzymąć. PROSTE! Niestety to wielu kretynów, w tym tego z filmiku, to nie dociera i potem rozpierdalają siebie i innych w nocy, w deszczu, we mgle.. Kurwa, wystarczy pomyśleć! Co do chuja niby zrobisz jak jedziesz syzbciej niż to na ile widzisz? Równie dobrze możesz jechać z zamkniętymi oczami i na to samo wyjdzie!
Mam nadzieję że nie masz prawka, a jak jakimś cudem je zdobyłeś, że nie jeździsz po zmroku. Wystarczyło włączyć swiatla postojowe i awaryjne jak już musiał debil stanąć na lewym pasie.
A nie przyszło ci do głowy tak proste rozwiązanie, że dlatego stoi ze mu elektryka padła w samochodzie?!? Jako kierowca masz PRZEWIDYWAĆ sytuację, że tuż za polem widoczności znajduje się przeszkoda i jechać z prędkością DOSTOSOWANĄ do tego na jaką odległość widzisz, tak by zdążyć z daną prędkością wyhamować pojazd, a nie taki totolotek uda się, albo się nie uda i przypierdolę w coś.
dlatego stoi ze mu elektryka padła w samochodzie
A trójkąt ostrzegawczy, jak wiemy, bez "elektyki" nie da się rozstawić.
A nie, zaraz....
Opowiedz swoje mądrości na kolei albo jeszcze lepiej pilotom samolotów
no kurwa chyba to jest trochę inna akcja jak masz samolot w PRZESTRZENI POWIETRZNEJ która jest kontrolowana, albo pociąg który ma pierwszeństwo, sygnalizacje i kurwa nie skręći xD i nie może se od tak nikt wejść na tory bez konsekwencji
ja w sumie też bym się wkurwił jakby mi coś se od tak stało na lewym pasie, ale żeby to porównać do samolotu/pociągu to trzeba mieć chyba owsianke zamiast mózgu
albo głosować na konfederację
A trójkąt ostrzegawczy, jak wiemy, bez "elektyki" nie da się rozstawić.
A nie, zaraz....
Ty serio jesteś tak bezgranicznie głupi, że w nocy, na lewym pasie ekspresówki, w samochodzie bez oświetlenia poszedłbyś do bagażnika i wyjmował trójkąt ostrzegawczy? Jestes gwarantowanym zwycięzcą nagrody Darwina. Gwarantowanym!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów