Zdarzenie na S3. Według opisu filmu, kierowcy nic się nie stało. Napisał on, że policjanci którzy przyjechali na miejsce zdarzenia, za winnego uznali autora nagrania w związku z nie dostosowaniem prędkości. Kierowca auta, które stało na jezdni miał dostać 150 zł mandatu za brak świateł.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ellsworth napisał/a:
Ty serio jesteś tak bezgranicznie głupi, że w nocy, na lewym pasie ekspresówki, w samochodzie bez oświetlenia poszedłbyś do bagażnika i wyjmował trójkąt ostrzegawczy? Jestes gwarantowanym zwycięzcą nagrody Darwina. Gwarantowanym!
nie kurwa.... lepiej zostawić go BEZ TRÓJKĄTA i BEZ OŚWIETLENIA i szybko uciec, żeby ktoś w niego wjechał jak typ na filmie... nie no ręce mi opadły chłopie...
Takie mamy pokręcone czasy, że winny zdarzenia staje się ofiarą. Jak laskę na rowerze bez świateł kierowca potrącił i zabił to była jej czy jego wina? Zero instynktu samozachowawczego, a autor wygra w sądzie z palcem w dupie.
marmar napisał/a:
no kurwa chyba to jest trochę inna akcja jak masz samolot w PRZESTRZENI POWIETRZNEJ która jest kontrolowana, albo pociąg który ma pierwszeństwo, sygnalizacje i kurwa nie skręći xD i nie może se od tak nikt wejść na tory bez konsekwencji
ja w sumie też bym się wkurwił jakby mi coś se od tak stało na lewym pasie, ale żeby to porównać do samolotu/pociągu to trzeba mieć chyba owsianke zamiast mózgu
albo głosować na konfederację
A czym kurwa różni się wchodzenie na tory od wchodzenia na jezdnie lewacki intelektualisto? I gdzie ma niby kurwa skręcić ten gość? Pod koła ciężarówki, która właśnie wyprzedza?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów