moja żona opowiadała, że też znalazła się w takiej sytuacji. Tylko z tego co mówiła nie tylko jeden debil jechał pod prąd, ale wszyscy!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
up
przekazałem, kazała podziękować Tobie za zauważenie Jej nieprzeciętnej inteligencji, a teraz mi robi właśnie wyrzuty, że jej tak ładnie nie wychwalam
przekazałem, kazała podziękować Tobie za zauważenie Jej nieprzeciętnej inteligencji, a teraz mi robi właśnie wyrzuty, że jej tak ładnie nie wychwalam
Przypomniała mi się historia z Olsztyna. Grupa kumpli postanowiła w piątek, wieczorkiem zrobić imprezę ale nie pili tyko porządnie się zbakali. Kiedy już impreza trwała w najlepsze jeden z nich zaproponował żeby pojeździć po olsztynie samochodem. Wszystko było super do czasu aż nie trafili na rondo. Bardzo im się spodobała jazda w kółko i tak napierdalali jak na karuzeli. W pewnym momencie wpadli na pomysł żeby wrzucić wsteczny i oczywiście po 2 kółkach jeb. Wjechali w jakiegoś typa. Wystraszeni nie wiedzieli co zrobić siedzieli w aucie i wymyślali co powiedzieć. Zanim ustalili jakąś wersje podchodzi do nich policjant i spokojnie mówi:
Panie kierowco niech się Pan nie przejmuje facet tak pijany że ledwo chodzi i jeszcze nam wmawia że na wstecznym jechałeś.
Panie kierowco niech się Pan nie przejmuje facet tak pijany że ledwo chodzi i jeszcze nam wmawia że na wstecznym jechałeś.
Jak tacy ludzie zdają prawo jazdy ?
Miles87 to nie historia z olsztyna tylko z internetu i ma z kilkanascie lat..
A do autora tematu - jesli twoja stara powozi niebieskim oplem to pewnie bylem wsrod tych idiotow , ktorzy jechali pod prąd
@premium122
jest z olsztyna a opowiadanie ujrzało światło dzienne po badaniach psychotechnicznych, dopiero później trafiło do internetu.
jest z olsztyna a opowiadanie ujrzało światło dzienne po badaniach psychotechnicznych, dopiero później trafiło do internetu.
@up, tak tak.
Wracając do tematu. Jak w ogóle można wpaść na to żeby po drodze szybkiego ruchu jechać pod prąd.
Wracając do tematu. Jak w ogóle można wpaść na to żeby po drodze szybkiego ruchu jechać pod prąd.
Browar - głównie za komentarz z żoną
Prowadzanie wózków w Biedronce by takich przerosło
Na Policję z filmem i powinni jej zabrać dożywotnio prawo jazdy.
Cytat:
moja żona opowiadała, że też znalazła się w takiej sytuacji. Tylko z tego co mówiła nie tylko jeden debil jechał pod prąd, ale wszyscy!
A może to Twoja żona jechała pod prąd?
W Niemczech non stop o takich slychac... Z tym ze oni chyba specjalnie zeby sie rozjebac, chuj ich tam wie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów