Zapierdala sobie elegancko między oesami a tu nagle taki psikus
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zarówno kierowca jak i pilot musieli się nieziemsko wkurwić gdy zobaczyli tego skurwysyna w zakręcie hah
o ja pierdole popierdolone sa te WiesMac'i, kurwa do gazet nie patrza, TV nawet chyba nie maja i potem sie wpierdalaja w rajd. teraz ta sucz z traktora powinna wybulic za naprawe auta
@yadam:
to maja zamykac ulice dla 20 tys. mieszkancow z roznych wiosek tylko po to, zeby garstka wybrancow mogla sobie pojezdzic ? Nie tedy droga. Jak chca uprawiac rajd to neich spierdalaja na autostrady.
to maja zamykac ulice dla 20 tys. mieszkancow z roznych wiosek tylko po to, zeby garstka wybrancow mogla sobie pojezdzic ? Nie tedy droga. Jak chca uprawiac rajd to neich spierdalaja na autostrady.
Ja jak zaczynalem jezdzic, chociaz szczeniak aż taki nie byłem [6 pdst] od razu do deski kupilem sobie komplet ochraniaczy, ale teraz widze ze wyszly z mody
ja pierdole, nie ten temat
ja pierdole, nie ten temat
@ PinkRose
nie no pewnie kurwa lepiej zrobić rajd na ruchliwej autostradzie(chociaż mimo chęci nie mogę sobie wyobrazić rajdu na naszej A2) niż w jakiejś zapyziałej dziurze gdzie psy dupami szczekają,na pewno były znaki ale wsiok z ursusa to osrał,teraz powinien płacić aż do śmierci za upośledzenie umysłowe
wieśniaki się powinni cieszyć ze to promo dla ich wiochy,ale nie kurwa zawsze trzeba się gdzieś wjebać i rozkurwić w pył
nie no pewnie kurwa lepiej zrobić rajd na ruchliwej autostradzie(chociaż mimo chęci nie mogę sobie wyobrazić rajdu na naszej A2) niż w jakiejś zapyziałej dziurze gdzie psy dupami szczekają,na pewno były znaki ale wsiok z ursusa to osrał,teraz powinien płacić aż do śmierci za upośledzenie umysłowe
wieśniaki się powinni cieszyć ze to promo dla ich wiochy,ale nie kurwa zawsze trzeba się gdzieś wjebać i rozkurwić w pył
totalstupidity napisał/a:
@ PinkRose
ale wsiok z ursusa to osrał,teraz powinien płacić aż do śmierci za upośledzenie umysłowe
Zrob lepiej strajk przeciwko "wsiokom" i nie kupuj artykulow z lini rolniczej, gdzie droga produkcji dobr konsupcyjnych rozpoczela sie na wsi.
Tacy ludzie jak ty, to jednak nie potrafia docenic wkladu rolnikow w rozwoj spoleczenstwa. Rolnika gowno obchodzi czy jest rajd, epidemia czy inne kurestwo. Gdy w swoim kalendarzu ma napisane, ze czas na sianie/zniwa, to jedzie siac/zbierac towar.
Dzieki temu ze pilnuja kalendarza, wpierdalasz pyszny "chlepek"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów