📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nic niesamowitego. Ciotka mi opowiadała jak to jeszcze kiedyś w blokach mieszkali to im tez szczur kiblem wypłynął. Wujek usiadł na klopie nie zauważył... nasrał na niego ten sie zdenerwował i go pokąsał gdzieś w okolicach jąder... masakra
Japierdole, i idź sie wysrać.
Kurwa mać... znowu będę sadził "na Małysza" ze strachu, że mnie szczur w jaja ujebie...
Kto normalny ma kamerę nad kiblem?
Mieszkalem w bloku na 2 pietrze z rodzicami. Moja mamuska miala taka akcje, ze gdy probowala oddac spokojnie wigilijnego klocka, to uslyszala dziwne skrobanie w kiblu. Jak to opisala - ''rozchylilam nogi, patrze pomiedzy, a tam dwa szczury z ryjkami pod cipa'' - albo chcialy wyjsc z kibla, albo wejsc do cipki mamy To byla wigilia 2009 i szczury wpadly na ''rybke''. Smiech smiechem, ale powaznie taka sytuacja byla. Od tamtej pory jak sralem siedzac na kiblu, to chuja w reku trzymalem
Dick napisał/a:
Od tamtej pory jak sram siedzac na kiblu to chuja w reku trzymam
I dlatego pewno masz taki nick
Popiół napisał/a:
I dlatego pewno masz taki nick
Moj nick to inna historia, tez na faktach oparta i to nie sa chujowe fakty tfn-u
Szczur to tam chuj. Brakuje papieru i to będzie dopiero NIESPODZIANKA!! Najgorzej jeśli będzie już w połowie stawiania rzeźby z brązu.
Chciałbym zobaczyć minę autora filmu idącego w nocy na boso do kibla i zapominającego o stojącej obok sedesu łapce na myszy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów