📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ktoś zainwestował pieniążki i bardzo dużo pracy w to, żeby zbudować taką piękną hodowlę, a oni mu to psują... bez sensu...
Pewnie wpierdalało wincyj prądu niż 5 okolicznych wiosek razem wziętych to się ktoś zainteresował...
Opcja nr2 jest taka, że jakaś menda strzeliła z ucha, aczkolwiek mogę się mylić :|
Opcja nr2 jest taka, że jakaś menda strzeliła z ucha, aczkolwiek mogę się mylić :|
Tak mi się przypomniało, że kiedyś, jeszcze w liceum wygrałem w jakimś konkursie roczną prenumeratę "Działkowca". No kurwa, niezbędnik każdego licealisty, gazeta dla dziadków.
Bardzo dobrze, tępić ćpunów i wytwórców.
nie pale juz tego scierwa tak mi rylo banie jeszcze jak ogladalem sadola i sobie wkrecalem ze koncze jak ci ludzie ktorych tu ogladam kiedys zrobilem awanture z matka bo sobie cos wkrecilem ze typ przez nia naslany przyjedzie mnie pobic i w wyniku tej bojki zostane spralizowany od szyi w dol i tak lezalem i sobie wkrecalem ze nie moge poruszyc cialem ale mi leb porylo jak chuj nie pale juz tego scierwa jebanego i jako czlowiek ktorzy wypalil tego kilogramy wiem dlaczego to gowno jest nielegalne TYLKO ALKOHOL i chuj
Mors_Nigra napisał/a:
Bardzo dobrze, tępić ćpunów i wytwórców.
Zgadzam się. Sam zacząłbym od alkoholików. To najgorsze kurewstwo i ścierwo, jakie chodzi po ziemi tego kraju.
@KebabRemover Widać że Ci weszło na psychikę bo składasz zdania jak 10 latek.
@Up. Jak na moje oko to na psychikę nic mu nie siadło tylko już taką miał.
co wy palicie, że takie jazdy macie? popychasz zioło antydepresantami czy absyntem?... Jesli nie polecam wizytę u specjalisty bo jest źle z Tobą... I alkoholu też nie pij.
W necie czy tv często podają, że Marihuana ma tyle leczniczych właściwości i na to powinni pozwolić. U wszystkich moich kumpli, którzy palą tylko zioło(nic więcej, żadnych piguł czy innego syfu) po roku palenia można było zobaczyć, jak są zamuleni, myślą wolniej, wyraz twarzy jakby patrzyli gdzieś w dal po kilku kieliszkach wódki.
Opisuje to co widzę: ludzie, którzy byli świetni z przedmiotów ścisłych, mają świetną pracę i zaczynają palić zioło tak tylko raz na dwa tygodnie. Na początku wszystko super ale po roku widać jak to ryje czerep. Jak zaczynają wolniej myśleć w pracy, jak nie łapią jak się do nich mówi.
Opisuje to co widzę: ludzie, którzy byli świetni z przedmiotów ścisłych, mają świetną pracę i zaczynają palić zioło tak tylko raz na dwa tygodnie. Na początku wszystko super ale po roku widać jak to ryje czerep. Jak zaczynają wolniej myśleć w pracy, jak nie łapią jak się do nich mówi.
KebabRemover napisał/a:
nie pale juz tego scierwa tak mi rylo banie jeszcze jak ogladalem sadola i sobie wkrecalem ze koncze jak ci ludzie ktorych tu ogladam kiedys zrobilem awanture z matka bo sobie cos wkrecilem ze typ przez nia naslany przyjedzie mnie pobic i w wyniku tej bojki zostane spralizowany od szyi w dol i tak lezalem i sobie wkrecalem ze nie moge poruszyc cialem ale mi leb porylo jak chuj nie pale juz tego scierwa jebanego i jako czlowiek ktorzy wypalil tego kilogramy wiem dlaczego to gowno jest nielegalne TYLKO ALKOHOL i chuj
Napisz to jeszcze raz, ale tym razem po polsku, bo jestem trochę ciekaw, co napisałeś.
Mógłbym nie wychodzić z tego pokoju przez kilka dni...
@KebabRemover z tego co piszesz wnioskuje ze diler robił Cie niezle w chuja i prawdziwe topy to Ty widziales jedynie na teledyskach u swojego fana popka.
Ps: @Mors_Nigra po miniaturce z klockami gówna i nicku domyślam się że jesteś ciemnej maści. Prosimy abyś grzecznie użył w opcjach pprzycieku "usuń konto".
Ps: @Mors_Nigra po miniaturce z klockami gówna i nicku domyślam się że jesteś ciemnej maści. Prosimy abyś grzecznie użył w opcjach pprzycieku "usuń konto".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów