I te Dżeski
I te Dżeski
I te krzyki Karyn " w paru na jednego??" Najgorsze to że takie osoby potem wracają do domu i czują się jak bohaterowie.
bo oni nie potrafią skumać, że policja jest od pilnowania porządku, a to co innego niż "soluwa 1 na 1 frajerze"...
mózgu nie oszukasz, mentalności nie zmienisz, tacy "ludzie" byli, są i niestety będą.
ach wielcy internetowi obrońcy dzielnych policjantów którzy z umysłem zabili...
Z czym kurwa?
szkoda czasem tych policjantów, którzy muszą się chamować ;v
mam nadzieje, ze kiedyś policja zajebie wam kogoś z rodziny
Nie zajebią, bo mam normalną i porządną rodzinę, a nie patologię. Poza tym życząc takiego czegoś, jesteś jebaną kurwą, którą chętnie bym wyeliminował. No ale, jak widać po nicku - ciągłe jaranie przeżarło ci ten zjebany móżdżek.
Lysack Serio??! Co za gówno serwujesz?! Kompleksy leczysz po służbie?! Na takie działania jesteście pieski zbyt ograniczeni!
Hej karyna! Muszę być JP100% czy tam CHWDP byś sprzedała mi swoja dupę po zniżce? A jak dorzucę do tego nowiutki dresik, dostanę za darmo? Głupia, pierdolona kurwo...
Idź lepiej do swojego sebusia(spierdoliny) i zastanówcie się, na co wydać swoje "ciężko zarobione" 500+("wóda czy piwa?").
Nie zajebią, bo mam normalną i porządną rodzinę, a nie patologię. Poza tym życząc takiego czegoś, jesteś jebaną kurwą, którą chętnie bym wyeliminował. No ale, jak widać po nicku - ciągłe jaranie przeżarło ci ten zjebany móżdżek.
Hej karyna! Muszę być JP100% czy tam CHWDP byś sprzedała mi swoja dupę po zniżce? A jak dorzucę do tego nowiutki dresik, dostanę za darmo? Głupia, pierdolona kurwo...
Idź lepiej do swojego sebusia(spierdoliny) i zastanówcie się, na co wydać swoje "ciężko zarobione" 500+("wóda czy piwa?").
AMEN.
I te krzyki Karyn " w paru na jednego??" Najgorsze to że takie osoby potem wracają do domu i czują się jak bohaterowie.
Wg co poniektórych - represjonowani
Zastanawia mnie, dlaczego w takich sytuacjach policja nie robi pokazowych akcji wyeliminowania, choć na trochę, sebixów i karyn ze społeczeństwa.
Bo jak tylko na jakiegoś Sebixa krzywo spojrzą, albo wobec agresywnego patola użyją tasera, to się zaczyna robienie bohatera wyklętego, jak ze Stachowiakiem.
Kto w miejscu publicznym umieszcza nieprzyzwoite ogłoszenie, napis lub rysunek albo używa słów nieprzyzwoitych,podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1 500 złotych albo karze nagany.
Podać podstawę, grzecznie poprosić o dokument i na ziemię, kajdanki i kontrolę osobistą
BO KURWA MOŻNA I POWINNO SIĘ TAK ROBIĆ.
Dojebać Karynie 500 za przeklianie, drugie 500 z 65KW jeśli popełni
Art. 65. § 1. Kto umyślnie wprowadza w błąd organ państwowy lub instytucję upoważnioną z mocy ustawy do legitymowania:
1) co do tożsamości własnej lub innej osoby,
2) co do swego obywatelstwa, zawodu, miejsca zatrudnienia lub zamieszkania,
podlega karze grzywny.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto wbrew obowiązkowi nie udziela właściwemu organowi państwowemu lub instytucji, upoważnionej z mocy ustawy do legitymowania, wiadomości lub dokumentów co do okoliczności wymienionych w § 1.
i do domu. A jak nie ma dokumentu - zawijamy Karynę na komisariat i jeszcze jak będzie pyskowała, kolejne wykroczenie, wniosek do sądu o ukaranie, a sąd już będzie wiedział jak to potraktować.
A nie, że jeden z drugim mówi odsuń się, a Karyna ma ich w piździe....
Obraza funkcjonariusza na służbie, a za tekst w 1:10
§ 1. Kto znieważa funkcjonariusza publicznego lub osobę do pomocy mu przybraną, podczas i w związku z pełnieniem obowiązków służbowych,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
Polska Policyjna siła, SZANUJ WARIACIE PREWENCJĘ!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów