Pensja dostawcy jedzenia w Brazylii jest zdecydowanie za niska, dlatego trzeba sobie jakoś radzić w życiu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Łapy ujebać przy samej dupie!!!
Muj Borze…
Sprofanował Paseratti, króla wsi. W Polsce to chyba podpada pod świętokradztwo…
Sprofanował Paseratti, króla wsi. W Polsce to chyba podpada pod świętokradztwo…
Hmm nie wiedziałem że to takie proste
serio z tego pastucha tak latwo mozna wyjac reflektory? i czy po takim 'wyjeciu' beda sie nadawaly jeszcze do czegos?
Widocznie reflektory byly juz wymieniane, pewnie na jakies chinole z badziewnym dokrecaniem , dlatego tak łatwo mu poszlo.
IOI napisał/a:
serio z tego pastucha tak latwo mozna wyjac reflektory? i czy po takim 'wyjeciu' beda sie nadawaly jeszcze do czegos?
W Brazylii wykorzystuje się silne lampy halonegowe z samochodów do upraw marihuany.
Samochód na filmie to VW Touareg - lamp używają złodzieje jako oświetlenia do hodowli maryhy. Lampy z Porsche Cayenne równie łatwo można zdemontować.
Cała grupa vag tak ma drodzy parafianie. Porsche, audi, vw różne modele. Świetna sprawa jak chcesz wymienić żarówkę. W volvo podobna sytuacja lecz zabezpieczony śledziem do namiotu kto miał wie o czym mówię
tomek2302 napisał/a:
Cała grupa vag tak ma drodzy parafianie. Porsche, audi, vw różne modele. Świetna sprawa jak chcesz wymienić żarówkę. W volvo podobna sytuacja lecz zabezpieczony śledziem do namiotu kto miał wie o czym mówię
Jakoś nie spotkałem się z audi która miałą by wyciągane lampy do przodu a miałem kiedyś jedną po za tym cała grupa vag to gówno dlatego tak łatwo wyjąć lampe widać jakość wykonania tylko BMW
kacper060 napisał/a:
hahaha, jak się czaił cały w tym kombinezonie xD
A jak się miał kurwa czaić? W połowie?
To jest niemozliwe. Az pojde pod marketem szarpne jakas lampe z vw na probe. Zostawie, nie ukradne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów