Pensja dostawcy jedzenia w Brazylii jest zdecydowanie za niska, dlatego trzeba sobie jakoś radzić w życiu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Łapy ujebać przy samej dupie!!!
Muj Borze…
Sprofanował Paseratti, króla wsi. W Polsce to chyba podpada pod świętokradztwo…
Sprofanował Paseratti, króla wsi. W Polsce to chyba podpada pod świętokradztwo…
Hmm nie wiedziałem że to takie proste
serio z tego pastucha tak latwo mozna wyjac reflektory? i czy po takim 'wyjeciu' beda sie nadawaly jeszcze do czegos?
Widocznie reflektory byly juz wymieniane, pewnie na jakies chinole z badziewnym dokrecaniem , dlatego tak łatwo mu poszlo.
A potem się dziwicie, że gościa znajdą bez głowy
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
IOI napisał/a:
serio z tego pastucha tak latwo mozna wyjac reflektory? i czy po takim 'wyjeciu' beda sie nadawaly jeszcze do czegos?
W Brazylii wykorzystuje się silne lampy halonegowe z samochodów do upraw marihuany.
Samochód na filmie to VW Touareg - lamp używają złodzieje jako oświetlenia do hodowli maryhy. Lampy z Porsche Cayenne równie łatwo można zdemontować.
Cała grupa vag tak ma drodzy parafianie. Porsche, audi, vw różne modele. Świetna sprawa jak chcesz wymienić żarówkę. W volvo podobna sytuacja lecz zabezpieczony śledziem do namiotu kto miał wie o czym mówię
tomek2302 napisał/a:
Cała grupa vag tak ma drodzy parafianie. Porsche, audi, vw różne modele. Świetna sprawa jak chcesz wymienić żarówkę. W volvo podobna sytuacja lecz zabezpieczony śledziem do namiotu kto miał wie o czym mówię
Jakoś nie spotkałem się z audi która miałą by wyciągane lampy do przodu a miałem kiedyś jedną po za tym cała grupa vag to gówno dlatego tak łatwo wyjąć lampe widać jakość wykonania tylko BMW
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów