18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Nietypowa kradzież
phrontch • 2019-06-14, 14:42
Pensja dostawcy jedzenia w Brazylii jest zdecydowanie za niska, dlatego trzeba sobie jakoś radzić w życiu

Zgłoś
russian-roulette 2019-06-14, 14:55
Łapy ujebać przy samej dupie!!!
Zgłoś
jackalski 2019-06-14, 15:10 2
Muj Borze…
Sprofanował Paseratti, króla wsi. W Polsce to chyba podpada pod świętokradztwo…
Zgłoś
PersivalusPerwersalus 2019-06-14, 15:15 12
Hmm nie wiedziałem że to takie proste
Zgłoś
IOI 2019-06-14, 15:45 5
serio z tego pastucha tak latwo mozna wyjac reflektory? i czy po takim 'wyjeciu' beda sie nadawaly jeszcze do czegos?
Zgłoś
kacper060 2019-06-14, 15:46
hahaha, jak się czaił cały w tym kombinezonie xD
Zgłoś
Gregor12345 2019-06-14, 15:52 1
Widocznie reflektory byly juz wymieniane, pewnie na jakies chinole z badziewnym dokrecaniem , dlatego tak łatwo mu poszlo.
Zgłoś
Sadic 2019-06-14, 16:01 2
Aha. A ja zamówiłem na eBaju reflektory do swojego Passerati z BR.
Zgłoś
McQurwa 2019-06-14, 16:06
A potem się dziwicie, że gościa znajdą bez głowy

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
camson 2019-06-14, 16:15
IOI napisał/a:

serio z tego pastucha tak latwo mozna wyjac reflektory? i czy po takim 'wyjeciu' beda sie nadawaly jeszcze do czegos?

W Brazylii wykorzystuje się silne lampy halonegowe z samochodów do upraw marihuany.
Zgłoś
Filippo240 2019-06-14, 17:44 4
Samochód na filmie to VW Touareg - lamp używają złodzieje jako oświetlenia do hodowli maryhy. Lampy z Porsche Cayenne równie łatwo można zdemontować.
Zgłoś
tomek2302 2019-06-14, 17:46
Cała grupa vag tak ma drodzy parafianie. Porsche, audi, vw różne modele. Świetna sprawa jak chcesz wymienić żarówkę. W volvo podobna sytuacja lecz zabezpieczony śledziem do namiotu kto miał wie o czym mówię
Zgłoś
feku2710 2019-06-14, 19:00
tomek2302 napisał/a:

Cała grupa vag tak ma drodzy parafianie. Porsche, audi, vw różne modele. Świetna sprawa jak chcesz wymienić żarówkę. W volvo podobna sytuacja lecz zabezpieczony śledziem do namiotu kto miał wie o czym mówię

Jakoś nie spotkałem się z audi która miałą by wyciągane lampy do przodu a miałem kiedyś jedną po za tym cała grupa vag to gówno dlatego tak łatwo wyjąć lampe widać jakość wykonania tylko BMW

Zgłoś
Barnellini 2019-06-14, 22:40 1
kacper060 napisał/a:

hahaha, jak się czaił cały w tym kombinezonie xD

A jak się miał kurwa czaić? W połowie?

Fuck lefties!!!
Zgłoś
ZaSwojePiję 2019-06-15, 2:27
To jest niemozliwe. Az pojde pod marketem szarpne jakas lampe z vw na probe. Zostawie, nie ukradne.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów