📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Juz wielki kozak, bo go nie spisali. Pijani byli, mlodzi, albo czasu nie mieli.
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
prywatny plac stacji paliw. Mógłby sobie tam gumę palić cały dzień i nic im do tego.
pies człowieczeństwem Cię zaskoczył??
przecież żadnego zagrożenia nie stwarza więc co mieliby mu zrobic...
przecież żadnego zagrożenia nie stwarza więc co mieliby mu zrobic...
-But w jape
-pałą
-do radiowozu i na komende
(nie uosabiam się z tym przekonaniem)
-But w jape
-pałą
-do radiowozu i na komende
(nie uosabiam się z tym przekonaniem)
salmonellas napisał/a:
Jaki kurwa kozak? W tym filmiku w ogóle chodzi o jakieś kozactwo? Raczej o to, że są też normalni policjanci którzy nie są chujami i nie srają się o byle co, tylko skupiają się na konkretnych poważnych zadaniach a nie na motocykliście, który uczy się stuntu na jakimś parkingu z dala od ruchu drogowego nie narażając nikogo na niebezpieczeństwo. Jedyne kozactwo to to, że koleś robi ewolucje na maszynie do tego trzeba mieć jakieś jajaJuz wielki kozak, bo go nie spisali. Pijani byli, mlodzi, albo czasu nie mieli.
bo policjant tez czlowiek, to ze trafi sie jakis chuj po przejsciach ktory potem sie msci bo ma odrobine wladzy to inna sprawa, w kazdym zawodzie sa czarne owce, ja osobicie jestem za policja bo chcialbym z synem isc na mecz ale nie moge ryzykowac aby dostal racą albo zostal stratowany przez uciekajacych kiboli, wszyscy JP tak hejtuja policje ale jak im kurwa rower ukradną to pierwsi na komisariacie z placzem są!
Taram! W Policja to też ludzie! Obsługa stacji musiała powiadomić ich na wypadek jakiejś nieprzyjemności, a oni podeszli do tego jak trzeba było.
P.S.
Dwa lata temu podczas zimowych driftów pod Halą Sportową w mieście z łódką podjechała do nas taka sama Kiaa....Dwie godziny wspólnie lataliśmy bokiem.
Ale JP panowie, JP!!!!!
P.S.
Dwa lata temu podczas zimowych driftów pod Halą Sportową w mieście z łódką podjechała do nas taka sama Kiaa....Dwie godziny wspólnie lataliśmy bokiem.
Ale JP panowie, JP!!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów