po chuj czekać, jak można jebnąć?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pomógł mu bo by się chłopina naczekał...
lekko go przesunął
@up
"Z dotychczasowych ustaleń policji wynika, że na jednej z mieszczących się tam działek 52-letni mężczyzna, mając we krwi blisko dwa promile alkoholu, cofał swoim samochodem marki Skoda Felicia. Wykonując ten manewr, najechał na 51-letnią żonę, która zmarła na miejscu."
Źródło: lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,11638015,Pijany_cofal_samochod_na_dzialce_...
"Z dotychczasowych ustaleń policji wynika, że na jednej z mieszczących się tam działek 52-letni mężczyzna, mając we krwi blisko dwa promile alkoholu, cofał swoim samochodem marki Skoda Felicia. Wykonując ten manewr, najechał na 51-letnią żonę, która zmarła na miejscu."
Źródło: lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,11638015,Pijany_cofal_samochod_na_dzialce_...
Zirytował mnie ten kierowca, nie dość, że nie zatrąbił czy coś, to przepchnął chłopaka, nie zważając na to, iż na drodze duży ruch.
czasami się zastanawiam jak to sie dzieje ze akurat ten ktos mial kamere , stal w tym a nie innym miejscu i nakrecil tak zacna scenke , strasznie dużo takich rarytasów
Chuj z tym, że duży ruch. Pieszy powinien mieć zawsze pierwszeństwo na pasach. Nie ważne czy wbiegnie na ulicę czy wleci na nią bo ma silnik rakietowy w dupie. Powinni go przepuścić i tyle.
ypsi napisał/a:
Pieszy powinien mieć zawsze pierwszeństwo na pasach. Nie ważne czy wbiegnie na ulicę czy...
skończ już, bo pierdolisz
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
skończ już, bo pierdolisz
Co to za głupi zwyczaj opierdalania wszystkich, zwłaszcza jeśli mają rację?
Pieszy, który wejdzie na pasy ma zawsze pierwszeństwo i hooy.
Cytat:
P.S. Proszę, obsługo forum, bez cenzury wpisałam wiadomość. Ciekawe czemu poprzednik mógł ocenzurować przekleństwo...
Jakoś nie wizę aby była tam cenzura.
W ustawieniach profilu masz możliwość wyłączenia autocenzury.
Taka biegła jesteś w rosyjskich przepisach, czy z góry założyłaś, że od nas PoRD przepisali słowo w słowo?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów