Siema. Chciałem shejtować i ostrzec wszystkich przed grupą gnojów, która koczuje na bolko koło tamy. Przechodzę tamtędy często i ich widzę. W piątek też przechodziłem i nie chciałem ich upomnieć, żeby nie darli tak ryja i gdy ich upomniałem to mnie zaatakowali, otoczyli, zaczęli popychać i...ściągać mi ubrania. Rozebrali mnie siłą do naga (rozrywając przy tym bielizne i bluze), potem kazali tańczyć, wyzywali, pluli, a im bardziej się broniłem tym bardziej mnie poniżali, żeby odzyskać ciuchy kazali mi prosić na kolanach. Mam 20 lat, ale czegoś takiego jeszcze nie przeżyłem i wiem że nie jestem pierwszą osobą, którą zaczepiali. Tak więc ostrzegam.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Na profilu "Hejted: Opole" natrafiłem na bardzo ciekawy post, enjoy
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znowu jakiś spasiony grubas nie może się spuścić więc pisze swoje fantazje. Jedni w komentarzach będą mu współczuć, a drudzy będą wyzywać i właśnie do tych sobie zwali.
Niektórzy muszą płacić, żeby ich tak potraktowali, a temu za darmo się to trafiło i marudzi.
Ps. Nie piszę o sobie.
Ps. Nie piszę o sobie.
Kto inteligentny zaczepia drącą się grupę gnojków w pojedynkę? No śmiech na sali po prostu.
To w opolu jest jakas tama? Na bolko jest jedna i patrol policji/sm co 15 minut
up. up. up. up. up. up. up. i up. ludzie tak sie właśnie pasie trolla... (chodzi o wasze komentarze)
Ty się ciesz, że Cię nie gwałcili...
Dobry patent! Napisać swoje żale na sadolu na niby że w cytacie z hejted, oh i see.
MaratHS napisał/a:
Znowu jakiś spasiony grubas nie może się spuścić więc pisze swoje fantazje. Jedni w komentarzach będą mu współczuć, a drudzy będą wyzywać i właśnie do tych sobie zwali.
Spasiony grubas? kurwa, masło maślane, weź idź do szkoły bo wstyd Sławii przynosisz, jesteś hańbą watahy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów