📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jako niewierzący człowiek stwierdzam o tym filmiku: gówno, pedał i strata czasu.
@UP
Ja to stwierdziłem od razu po przeczytaniu tagów.
Ja to stwierdziłem od razu po przeczytaniu tagów.
do takiej mordy to bejsbol by sie sam kleji
Prawie śmieszne, prawie ciekawe, prawie piwo. Prawie zahacza o idiosynkrazje Polskich księży jednak ani sięga głębi przedmiotu ani wybija się humorem. Autor jest blisko może wyjdzie z tego coś ciekawego po pewnym czasie.
Rusznic napisał/a:
Prawie śmieszne, prawie ciekawe, prawie piwo. Prawie zahacza o idiosynkrazje Polskich księży jednak ani sięga głębi przedmiotu ani wybija się humorem. Autor jest blisko może wyjdzie z tego coś ciekawego po pewnym czasie.
Nie wiem co dokładnie, ale ten typ ma w swojej mordzie coś tak wkurwiającego...
znów trafiłem do poczekalni?
5.3. Osoba stwierdzająca naruszenia swoich praw (np. do wizerunku, autorskich), bądź prawa RP powinna to zgłosić Administracji lub Moderatorowi.
Kodeks karny : Art. 196. Obraza uczuć religijnych :
Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Nie podoba mi się to i obraża moją wiarę.
Kodeks karny : Art. 196. Obraza uczuć religijnych :
Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Nie podoba mi się to i obraża moją wiarę.
nie to że ból dupy ale chujowe do potęgi+podbijam poprzedni post...ten gość serio ma coś wkurwiającego w swojej mordzie
Do koscioła mam dalej niz do Japonii, wkurwia mnie jako instytucja, ale jak widze takie gówno to az mnie telepie. Na chuja ludzie robia takie rzeczy? Dlaczego kurwa nie ma zadnego szacunku dla czlowieka. A do tego ta pedalska morda
@Miziou kogo to interesuje czy jesteś wierzący albo nie wierzący. Wiara w boga(czy też nie) powinna być sprawą inwidualną każdego człowieka, a nie kurwa jakąś pierdoloną modą. Co ma wspólnego ten oto filmik z twoimi poglądami? Gimby się buntują, a w niedziele do kościółka z opuszczoną głową idą. PS. Lubię jeździć motocyklami, jeść pizze, słuchać metalu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów