📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Forever alone...
Hah myślałem że wpadnie do wody i przez resztę nagranie będziemy oglądać jak łódź wesoło będzie płynąć ku przeznaczeniu
Ciekawy jestem czy przewidział , że jak w razie czego zjebie się do wody to motorówki już nie dogoni
Nie wiem czy zauważyliście, ale łódź stoi w miejscu, a on sobie beztrosko SURFUJE, na wytworzonej przez motor fali....
Ta jasne, łódź pusta, yhy, a na przodzie pewnie 2 kumpli którzy jakby coś się stało to zaraz biorą stery.
Krzyz napisał/a:
Nie wiem czy zauważyliście, ale łódź stoi w miejscu, a on sobie beztrosko SURFUJE, na wytworzonej przez motor fali....
Zdzislav napisał/a:
Przecież ona stoi w miejscu...
To nie łódka to był zimniok, a tak naprawdę to też nie był zimniok tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć.
A tak ogólnie, to ktoś chyba nigdy nie widział jakiejkolwiek łodzi/łódki.
@Krzyz chyba nigdy motorówką nie pływałeś że takie farmazony pierdo*isz
Takie trochę swoiste "palenie gumy" na łajbie
to jest jeszcze jakiś świat oprócz roboty i browarka przed TV? HEHEH
"To nie łódka to był zimniok, a tak naprawdę to też nie był zimniok tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć."
Ależ kurwa to jest zabawne...
Ależ kurwa to jest zabawne...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów