Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Kiedyś miałem taką akcję z głuchoniemymi co rozdawali w tramwaju breloczki za 5 zł. Dali, wziąłem i wysiadłem a niemową nagle przemówiła i drze japę żebym oddał hajs
Byłem świadkiem sytuacji, kiedy "niemowa" rzucił "nosz kurwa", kiedy nikt nie chciał kupić tego jego breloczka
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Jestem rocznik 86' czyli pierwszy rocznik zjebanej gimbazy nowej. Jeździłem zarówno do gimnazjum jak i do liceum metrem. Tam jest zakaz żebrania.
Była pizda na wózku co "SPARALIŻOWANA OD PASA W DÓŁ". To było jeszcze gimnazjum chyba ale głowy nie dam.
Widziałem ją X razy z kumplami z klasy w metrze. Nie tylko ją ale i inną rumunkę która jej asystowała.
Rozdawały po odjeździe ze stacji w wagonie karteczki, że córka po wypadku i sparaliżowana i w ogóle pomóż bo chora córka.
Wyjąłem długopis z plecaka i jej wbiłem w nogę. Cudowne uzdrowienie w sekundę. Obie sparaliżowane i jedna podskoczyła od razu a druga po chwili podbiegła.
ALLELUJA! CHWALMY PANA!
Byłem świadkiem sytuacji, kiedy "niemowa" rzucił "nosz kurwa", kiedy nikt nie chciał kupić tego jego breloczka
Nie, ten nagrywający podszedł do tematu irytująco tak jak czasem ci sprzedawcy to robią. Wciskają ci na siłę coś na ręce na szyję mówiąc ze fajne wejś se, a później cię męczą o kasę. Nawet jak mówisz ze nie chcesz to on i tak cie prubuje przekonac do tego gówna.
Każdy kto pisze że turysta to kretyn, wieśniak itp. jest zwykłym idiotą, w dupie byliście i gówno wiecie o zachowaniu tych zjebanych tribali. Podchodzą do Ciebie i na każdym kroku dają ci jakieś buble wciskając je w ręce i mówiac "to dla Ciebie' "to prezent" " "za darmo dla ciebie" tylko po to by zagaić rozmowę, zatrzymać i zedrzeć z ciebie kasę. Wy tępi imbecyle.
[...]Będąc w wieku ok 10 lat byłem z grupą młodzieży na wycieczce w miejscu często uczęszczanym przez turystów. Było tam sporo kręcących się ciemniaków-handlarzy i jeden z nich zaszedł mi drogę. [...]Powiedziałem mu wtedy, że nie mam pieniędzy i powtórzyłem po angielsku "No money.", na co on odpowiedział "Ooo Polska aj low Polska. No money no problem.". Jak już skończył (miał skubany bardzo sprawne ręce i zrobił to szybko i całkiem ładnie) to mówi "2 ojro". [...] Ja rozumiem [...] kurestwo [...]