Piszę raz i nie wracam, chuj mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.Ten nagrywający to jakiś głupek.
Nie, ten nagrywający podszedł do tematu irytująco tak jak czasem ci sprzedawcy to robią. Wciskają ci na siłę coś na ręce na szyję mówiąc ze fajne wejś se, a później cię męczą o kasę. Nawet jak mówisz ze nie chcesz to on i tak cie prubuje przekonac do tego gówna.
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Nie, ten nagrywający podszedł do tematu irytująco tak jak czasem ci sprzedawcy to robią. Wciskają ci na siłę coś na ręce na szyję mówiąc ze fajne wejś se, a później cię męczą o kasę. Nawet jak mówisz ze nie chcesz to on i tak cie prubuje przekonac do tego gówna.
Jemu chyba bardziej chodziło o brak instynktu samozachowawczego. Trzeba być kompletnym debilem aby się tak bawić z ulicznymi naciągaczami będąc turystą.
Bardzo łatwo mi sobie wyobrazić, że po 2-3min od tej akcji 5-10 takich "handlarzy" spuści mu wpierdol, okradnie ze wszystkiego co miał a potem zeznają na policji, że to on ich zaatakował.
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.jest zwykłym idiotą,
Każdy kto pisze że turysta to kretyn, wieśniak itp. jest zwykłym idiotą, w dupie byliście i gówno wiecie o zachowaniu tych zjebanych tribali. Podchodzą do Ciebie i na każdym kroku dają ci jakieś buble wciskając je w ręce i mówiac "to dla Ciebie' "to prezent" " "za darmo dla ciebie" tylko po to by zagaić rozmowę, zatrzymać i zedrzeć z ciebie kasę. Wy tępi imbecyle.
Nie, ten nagrywający podszedł do tematu irytująco tak jak czasem ci sprzedawcy to robią. Wciskają ci na siłę coś na ręce na szyję mówiąc ze fajne wejś se, a później cię męczą o kasę. Nawet jak mówisz ze nie chcesz to on i tak cie prubuje przekonac do tego gówna.