Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwo dałem ale bezalkoholowe bo sportowcy nie piją
Pozdro
Jak dla mnie chłopak robi co lubi i ma na tyle dystansu do siebie żeby pokazać niepowodzenia.
A wy?! Co macie?! Upasione świnie za żony i dzieci które wy uważacie za wspaniałe, a tak naprawdę to zjeby, których nikt nie lubi, a wy jesteście na tyle ślepi żeby to zauważyć.
Albo jesteście bandą dzieciaków, które bez perspektyw spoglądają w przyszłość czekając na nową edycję gry na PS lub jaracie się chuj wie jakimi filmikami na YT lub jesteście wychowani jak buce z obory na takich co nie widzą nic poza czubkiem nosa.
Pozdrawiam Chuje !!!
PS. to nie hejt - rób chłopie dalej to co lubisz tylko na głowę uważaj.
Swoją drogą, zapewne masz całe zabliźnione czoło ?
Koleś, sadol to nie miejsce do reklamowania się. Chciałeś wkupić się w łaski nasze, upadkami, ale mizernie ci to wyszło, bo jak nie ma krwi to sadol się nie cieszy. Rozumiem, że z sadola ostatnimi czasy, zrobiła się strona dla bezmózgich dzieciaków, których byle gówno śmieszy i cieszy, ale są jakieś umiary. Nie przedstawiasz nam litrów krwi, złamań, mordów, naśmiewania się z czarnuchów i reszty zwierząt, czy czegokolwiek co zdrowego człowieka obrzydzi (albowiem żaden prawdziwy sadol nie jest do konca normalny, cos o tym wiem po sobie), to więcej nie pisz postów, nie dodawaj filmików itd, bo najzwyczajniej w świecie, nie zdobędziesz naszego uznania. Ja piwa nie dam, i każdy sadol z krwi i kości również nie da. Jedyne jakie dostaniesz, to od gimbozjebów i reszty pospólstwa. Więc jesli cieszy cię, sława wśród hołoty, to tym bardziej nie masz tu czego szukać. Rzekłem.
Po tylu latach na sadolu, jeszcze się nie nauczyłeś, że krew, złamania i mordy, to specjalizacja działu HARD? A teraz grzecznie oddal się. Jeszcze ten mentorski ton wypowiedzi...
Facebook . com / dzojer - mój fanpage
Dlaczego "zacisze" takich osób zawsze nazywa się jebanym fanpagem, nie zrozumiem tego celebrytowania na siłę, w dodatku autoreklama z podawaniem "fanpejdżów" jest takie... passe, za to chuj w dupala ale rób dalej co tam robisz, zawsze coś.
I jeszcze taki prezent dla autora ode mnie i rada, że jak coś robisz w życiu to rób to dla siebie a nie na pokaz.
Koleś, sadol to nie miejsce do reklamowania się. Chciałeś wkupić się w łaski nasze, upadkami, ale mizernie ci to wyszło, bo jak nie ma krwi to sadol się nie cieszy. Rozumiem, że z sadola ostatnimi czasy, zrobiła się strona dla bezmózgich dzieciaków, których byle gówno śmieszy i cieszy, ale są jakieś umiary. Nie przedstawiasz nam litrów krwi, złamań, mordów, naśmiewania się z czarnuchów i reszty zwierząt, czy czegokolwiek co zdrowego człowieka obrzydzi (albowiem żaden prawdziwy sadol nie jest do konca normalny, cos o tym wiem po sobie), to więcej nie pisz postów, nie dodawaj filmików itd, bo najzwyczajniej w świecie, nie zdobędziesz naszego uznania. Ja piwa nie dam, i każdy sadol z krwi i kości również nie da. Jedyne jakie dostaniesz, to od gimbozjebów i reszty pospólstwa. Więc jesli cieszy cię, sława wśród hołoty, to tym bardziej nie masz tu czego szukać. Rzekłem.
Ty chyba w dupie byłeś i gówno widziałeś
Japierdole haha...te twoje wypociny rozbawiły mnie to łez no kurwa aż mi się chuj do dupy schował
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów