📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
@up
Tępić to się powinno cebulastych bezmózgów takich jak ty.
Tępić to się powinno cebulastych bezmózgów takich jak ty.
Koleś, sadol to nie miejsce do reklamowania się. Chciałeś wkupić się w łaski nasze, upadkami, ale mizernie ci to wyszło, bo jak nie ma krwi to sadol się nie cieszy. Rozumiem, że z sadola ostatnimi czasy, zrobiła się strona dla bezmózgich dzieciaków, których byle gówno śmieszy i cieszy, ale są jakieś umiary. Nie przedstawiasz nam litrów krwi, złamań, mordów, naśmiewania się z czarnuchów i reszty zwierząt, czy czegokolwiek co zdrowego człowieka obrzydzi (albowiem żaden prawdziwy sadol nie jest do konca normalny, cos o tym wiem po sobie), to więcej nie pisz postów, nie dodawaj filmików itd, bo najzwyczajniej w świecie, nie zdobędziesz naszego uznania. Ja piwa nie dam, i każdy sadol z krwi i kości również nie da. Jedyne jakie dostaniesz, to od gimbozjebów i reszty pospólstwa. Więc jesli cieszy cię, sława wśród hołoty, to tym bardziej nie masz tu czego szukać. Rzekłem.
Jupnik napisał/a:
I dobrze Ci tak, pedale. Skejty i wytwory podobne powinno się tępić- dobrze, że sami też to robicie.
Powiedziała gruba ciota, mocna zza klawiatury Pewnie jedyny sport jaki uprawiasz to ekstremalne wyjście po chipsy, albo frytki do Maka
_______________________________________________________________________________________________
Ode mnie masz piwko. Wczoraj przypadkiem trafiłem na twój fanpejdż na facebooku i stwierdzam, że jest okej
co to za kawałek w tle?
Ale się czepiacie, może i się reklamuje ale chuj z tym,zawsze miło popatrzeć jak ktoś zalicza glebe:P
Hu hu hu jestem taki fajny bo się wyjebuję na ryj przed kamerą, wrzuce na sadistica, dadzą mi piwa.
Taki chuj. Nie.
Taki chuj. Nie.
Fajnie że zamiast coś rozwalać, zajmujesz się to tym tym ... skakaniem po murkach, parkury jakieś Nie zrozum mnie źle ale jako że to twój pierwszy post dam ci kilka rad odnośnie wrzucania materiałów:
* Cycki, cycki i cycki
Sorry, nie ma piwa, sam sobie dopowiedz dlaczego (i podciągnij spodnie bo ci majty widać)
I DO CAŁEJ WIELMOŻNEJ RESZTY WAĆPANÓW!
Proszę, kurwa, bardzo proszę nie wrzucajcie tego ścierwa z tą cholerną polonistką (chyba że będzie nago)!
* Cycki, cycki i cycki
Sorry, nie ma piwa, sam sobie dopowiedz dlaczego (i podciągnij spodnie bo ci majty widać)
I DO CAŁEJ WIELMOŻNEJ RESZTY WAĆPANÓW!
Proszę, kurwa, bardzo proszę nie wrzucajcie tego ścierwa z tą cholerną polonistką (chyba że będzie nago)!
Pozytywne, bo sport jest, tylko chyba masy trochę mało?
Jupnik: odwalcie się od gościa trollu, bo on przynajmniej uprawia sport, a nie jak większość Internautów 24/7 przed ekranem.. zalane tłuszczem hamburgery, specjaliści od oceniania wszystkiego.
Piwko leci, jest pozytywnie!
Jupnik: odwalcie się od gościa trollu, bo on przynajmniej uprawia sport, a nie jak większość Internautów 24/7 przed ekranem.. zalane tłuszczem hamburgery, specjaliści od oceniania wszystkiego.
Piwko leci, jest pozytywnie!
bieganie po mieście to już sport? zara będzie ekstremalne stanie w kolejce po meblościankę paździerzową
Połamania nóg
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów