Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak se kurwa dalej wmawiaj
No ale jak to? Przecież straszycie czarnymi już dobre kilka lat a masowych gwałtów jakoś nie widać.
No ale jak to? Przecież straszycie czarnymi już dobre kilka lat a masowych gwałtów jakoś nie widać.
Zabrzmiało, jakbyś był zawiedziony, hehe
A ja czekam jak naszą Żukowską, Jachirę i inne turbo lewaczki tak w Polsce nachodzcy ubogacą.... Co wtedy w polskojęzycznych mediach powiedzą.
Bo dzisiaj 29.10.2024 wracając w nocy do domu autobusem nocnym N81 w Warszawie, start dworzec Centralny po godzinie 1 w nocy, UWAGA ! na kilkanaście osób byłem jedynym białym ! Tak kurwa tak ! Tym razem nawet żaden ukr nie jechał. Same arabusy i z dwóch murzynów. Totalny niechlubny rekord tego roku. A juz w tym roku spokojnie ponad dwadzieścia razy wracałem nocnymi na chatę bo nie bedę dorabiać ciapaków z Bolta czy Ubera.
Wiem że dla ludzi z poza Warszawy a nawet dla warszawiaków nie jeżdżących nocnymi autobusami, to brzmi ja sci-fi ale to prawda. I to się dosłownie dzieje na naszych oczach.
Żukowska która na bolcu nie siedziała od dobrych paru lat uradował by ją fakt że habibi czy mokebe chce się nią zabawić, a jeżeli chodzi o sytuacje multi-kulti to możecie podziękować strzaskowskiemu przecież on jest taki ,,postępowy''
Bo to co mamy to jest ten ,,lepszy sort'' czyli ludzie którzy wjechali legalnie do kraju i są w rejestrze i wiemy kim są.Jakbyśmy wpuścili ,,tak o '' ,,ludzi'' z granicy białoruskiej to byśmy mieli zachód którego najwyraźniej pragniesz, ale spoko jak europa sie na nas zesra imigrantami to bedziesz miał tyle zachodu w polsce że sie ze szczęścia porzygasz tęczą. Patrz na przykład takie państwo jak kalifat Szwedzki, który jest gotowy zapłacić dzikusom żeby stamtąd wyjechali , a oni raczej nie będą chcieli wrócic do zaplutej afryki czy bliskiego wschodu, tylko pójdą do innych państw europejskich , i tu może trafic na Polske. pozdrawiam
Powinni sprowadzać murzynki. Chętne bym taką ubogacił.
Najlepiej trójkąt z azjatką.
Jedyna szansa na dobry seks w takim trójkącie, to azjatka z siusiakiem...
A ja czekam jak naszą Żukowską, Jachirę i inne turbo lewaczki tak w Polsce nachodzcy ubogacą.... Co wtedy w polskojęzycznych mediach powiedzą.
Bo dzisiaj 29.10.2024 wracając w nocy do domu autobusem nocnym N81 w Warszawie, start dworzec Centralny po godzinie 1 w nocy, UWAGA ! na kilkanaście osób byłem jedynym białym ! Tak kurwa tak ! Tym razem nawet żaden ukr nie jechał. Same arabusy i z dwóch murzynów. Totalny niechlubny rekord tego roku. A juz w tym roku spokojnie ponad dwadzieścia razy wracałem nocnymi na chatę bo nie bedę dorabiać ciapaków z Bolta czy Ubera.
Wiem że dla ludzi z poza Warszawy a nawet dla warszawiaków nie jeżdżących nocnymi autobusami, to brzmi ja sci-fi ale to prawda. I to się dosłownie dzieje na naszych oczach.
Zbirokom jest dla biedoty.
Głupia kurwa nawet nie podziękuje. Najpierw czarnuchów na sprowadzali teraz wielkie zdziwienie że ich ruchają gdzie popadnie. To samo w polskim kurwidołku naród dopuścił do tego co się dzieje we Francji Niemczech etc. i raptem zdziwienie bo policja czarnych ciapatych i ukrów broni i latają jakieś pedalskie pseudo patrole obywatelskie, było się wcześniej organizować i gonić polityków jak odpierdalali maniane, teraz to myć dupy i się uśmiechać jak was ahmed czy mokebe będzie chciał ubogacać. Zaraz się pewnie zesrają białorycerzyki, a pies was jebał
Bardzo dobry komentarz. Dałbym 5 piw,gdybym mógł.
Warszawa to sodoma europy
366 tysięcy wiz wydał PiS arabusom z krajów muzułmańskich. Teraz są tego efekty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów