Niestety próba ubogacenia białej oraz wyleczenie jej z rasizmu zakończył się porażką przez białego mizoginia i faszystę. Może następnym razem się uda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla nich nie ma nadzieji, sama ta tęcza na placu zabaw o tym swiadczy
A ja czekam jak naszą Żukowską, Jachirę i inne turbo lewaczki tak w Polsce nachodzcy ubogacą.... Co wtedy w polskojęzycznych mediach powiedzą.
Bo dzisiaj 29.10.2024 wracając w nocy do domu autobusem nocnym N81 w Warszawie, start dworzec Centralny po godzinie 1 w nocy, UWAGA ! na kilkanaście osób byłem jedynym białym ! Tak kurwa tak ! Tym razem nawet żaden ukr nie jechał. Same arabusy i z dwóch murzynów. Totalny niechlubny rekord tego roku. A juz w tym roku spokojnie ponad dwadzieścia razy wracałem nocnymi na chatę bo nie bedę dorabiać ciapaków z Bolta czy Ubera.
Wiem że dla ludzi z poza Warszawy a nawet dla warszawiaków nie jeżdżących nocnymi autobusami, to brzmi ja sci-fi ale to prawda. I to się dosłownie dzieje na naszych oczach.
Bo dzisiaj 29.10.2024 wracając w nocy do domu autobusem nocnym N81 w Warszawie, start dworzec Centralny po godzinie 1 w nocy, UWAGA ! na kilkanaście osób byłem jedynym białym ! Tak kurwa tak ! Tym razem nawet żaden ukr nie jechał. Same arabusy i z dwóch murzynów. Totalny niechlubny rekord tego roku. A juz w tym roku spokojnie ponad dwadzieścia razy wracałem nocnymi na chatę bo nie bedę dorabiać ciapaków z Bolta czy Ubera.
Wiem że dla ludzi z poza Warszawy a nawet dla warszawiaków nie jeżdżących nocnymi autobusami, to brzmi ja sci-fi ale to prawda. I to się dosłownie dzieje na naszych oczach.
Głupia kurwa nawet nie podziękuje. Najpierw czarnuchów na sprowadzali teraz wielkie zdziwienie że ich ruchają gdzie popadnie. To samo w polskim kurwidołku naród dopuścił do tego co się dzieje we Francji Niemczech etc. i raptem zdziwienie bo policja czarnych ciapatych i ukrów broni i latają jakieś pedalskie pseudo patrole obywatelskie, było się wcześniej organizować i gonić polityków jak odpierdalali maniane, teraz to myć dupy i się uśmiechać jak was ahmed czy mokebe będzie chciał ubogacać. Zaraz się pewnie zesrają białorycerzyki, a pies was jebał
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
A ja czekam jak naszą Żukowską, Jachirę i inne turbo lewaczki tak w Polsce nachodzcy ubogacą.... Co wtedy w polskojęzycznych mediach powiedzą.
po pół rocznym dochodzeniu że napastnicy (choć czarni) mieli polskie korzenie a tych dwóch bardziej śniadych to "gruzini".
Całe szczęście że u nas tak nie będzie.
Ogólnie to chuj w ucho każdemu cwelowi i pedałowi który ich toleruję i próbuje usprawiedliwiać że taką mają "kulturę", niech wypierdalają do siebie w ruinach które zostawili mieć swoją kulturę i wszyscy którzy ich bronią albo się z nimi ruchają niech wypierdalają razem z nimi.
@Kogucik_Bałamucik: i z czym polaczek ma problem ?
Szkoda że oba buty nie spadły, wtedy byłaby pewność
intermag napisał/a:
Dla nich nie ma nadzieji, sama ta tęcza na placu zabaw o tym swiadczy
Gdzie ty tam tęczę kurwa widzisz xD Ławka w trzech kolorach to nie tęcza.
[ Dodano: 2024-10-29, 08:04 ]
A baba spierdoliła, nawet nie zadzwoniła po gliny i nie podziękowała xDDDD Warto było po chuju.
smc napisał/a:
Powinni sprowadzać murzynki. Chętne bym taką ubogacił.
Najlepiej trójkąt z azjatką.
Weź, kurwa, nie snuj swoich zoofilnych wizji publicznie i to w porze śniadania!
Chcesz ruchać małpy- idź w nocy do zoo, nie chwal się tym, zoofilia jest w Polsce karalna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów