18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:19
🔥 Ajfoniara - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
intermag 2024-10-29, 5:14 13
Dla nich nie ma nadzieji, sama ta tęcza na placu zabaw o tym swiadczy
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-10-29, 6:11 67
A ja czekam jak naszą Żukowską, Jachirę i inne turbo lewaczki tak w Polsce nachodzcy ubogacą.... Co wtedy w polskojęzycznych mediach powiedzą.

Bo dzisiaj 29.10.2024 wracając w nocy do domu autobusem nocnym N81 w Warszawie, start dworzec Centralny po godzinie 1 w nocy, UWAGA ! na kilkanaście osób byłem jedynym białym ! Tak kurwa tak ! Tym razem nawet żaden ukr nie jechał. Same arabusy i z dwóch murzynów. Totalny niechlubny rekord tego roku. A juz w tym roku spokojnie ponad dwadzieścia razy wracałem nocnymi na chatę bo nie bedę dorabiać ciapaków z Bolta czy Ubera.

Wiem że dla ludzi z poza Warszawy a nawet dla warszawiaków nie jeżdżących nocnymi autobusami, to brzmi ja sci-fi ale to prawda. I to się dosłownie dzieje na naszych oczach.
Zgłoś
Don_Dyziotto 2024-10-29, 6:12 39
Głupia kurwa nawet nie podziękuje. Najpierw czarnuchów na sprowadzali teraz wielkie zdziwienie że ich ruchają gdzie popadnie. To samo w polskim kurwidołku naród dopuścił do tego co się dzieje we Francji Niemczech etc. i raptem zdziwienie bo policja czarnych ciapatych i ukrów broni i latają jakieś pedalskie pseudo patrole obywatelskie, było się wcześniej organizować i gonić polityków jak odpierdalali maniane, teraz to myć dupy i się uśmiechać jak was ahmed czy mokebe będzie chciał ubogacać. Zaraz się pewnie zesrają białorycerzyki, a pies was jebał
Zgłoś
Fx12 2024-10-29, 6:25 9
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

A ja czekam jak naszą Żukowską, Jachirę i inne turbo lewaczki tak w Polsce nachodzcy ubogacą.... Co wtedy w polskojęzycznych mediach powiedzą.

po pół rocznym dochodzeniu że napastnicy (choć czarni) mieli polskie korzenie a tych dwóch bardziej śniadych to "gruzini".
Zgłoś
edek_kotek 2024-10-29, 6:57
Całe szczęście że u nas tak nie będzie.
Zgłoś
mateuszsick 2024-10-29, 6:58 17
Ogólnie to chuj w ucho każdemu cwelowi i pedałowi który ich toleruję i próbuje usprawiedliwiać że taką mają "kulturę", niech wypierdalają do siebie w ruinach które zostawili mieć swoją kulturę i wszyscy którzy ich bronią albo się z nimi ruchają niech wypierdalają razem z nimi.
Zgłoś
goslaw3 2024-10-29, 7:13 17
edek_kotek napisał/a:

Całe szczęście że u nas tak nie będzie.

tak se kurwa dalej wmawiaj
Zgłoś
PabloPablo24hdyc 2024-10-29, 7:39 1
@Kogucik_Bałamucik: i z czym polaczek ma problem ?
Zgłoś
bickle027 2024-10-29, 7:40 6
Brawo dla tego dżentelmena
Zgłoś
smc 2024-10-29, 7:47 5
Powinni sprowadzać murzynki. Chętne bym taką ubogacił.

Najlepiej trójkąt z azjatką.
Zgłoś
NapalonaFrytka 2024-10-29, 8:02 1
Szkoda że oba buty nie spadły, wtedy byłaby pewność
Zgłoś
yellow87 2024-10-29, 8:04 2
intermag napisał/a:

Dla nich nie ma nadzieji, sama ta tęcza na placu zabaw o tym swiadczy

Gdzie ty tam tęczę kurwa widzisz xD Ławka w trzech kolorach to nie tęcza.

[ Dodano: 2024-10-29, 08:04 ]
A baba spierdoliła, nawet nie zadzwoniła po gliny i nie podziękowała xDDDD Warto było po chuju.
Zgłoś
żmij 2024-10-29, 8:14 9
smc napisał/a:

Powinni sprowadzać murzynki. Chętne bym taką ubogacił.
Najlepiej trójkąt z azjatką.

Weź, kurwa, nie snuj swoich zoofilnych wizji publicznie i to w porze śniadania!
Chcesz ruchać małpy- idź w nocy do zoo, nie chwal się tym, zoofilia jest w Polsce karalna.
Zgłoś
Pedator 2024-10-29, 8:25 5
Jakiś pedał czy co? Zamiast zawalić od razu kopa w ryj to chwyta i obejmuje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem