18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:53
Zadkiel 2024-10-29, 15:50
jęczy jak witch z L4D
Zgłoś
Roztopek 2024-10-29, 16:06 1
ale mogła by zamknąć ta mordę bo się skupić nie można.
Zgłoś
Mosze_Borcuch 2024-10-29, 17:13 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

A ja czekam jak naszą Żukowską, Jachirę i inne turbo lewaczki tak w Polsce nachodzcy ubogacą.... Co wtedy w polskojęzycznych mediach powiedzą.

ja czekam, aż znajdzie się faktycznie jakiś małpi zwyrol i zaszmula Ochojską

Wiem że dla ludzi z poza Warszawy a nawet dla warszawiaków nie jeżdżących nocnymi autobusami, to brzmi ja sci-fi ale to prawda. I to się dosłownie dzieje na naszych oczach.

w Krakivie: ukraiństwo, Kaukaz i gównostan ze wszystkimi odnogami oraz masa czarnuchów

"baby i dziecka z domów wygnać, chałpy spalić - a chłopom - podziękować"

instrukcja obsługi "Z Ukraińcem na ty"
Zgłoś
tomeekcz 2024-10-29, 17:37
problem polega w systemie karnym. Wionogrono w afryce kończy się samosądem, czyli oponą na szyi i benzyna.
Zgłoś
kobo7 2024-10-29, 19:42 1

A ja czekam jak naszą Żukowską, Jachirę i inne turbo lewaczki tak w Polsce nachodzcy ubogacą.... Co wtedy w polskojęzycznych mediach powiedzą.
Bo dzisiaj 29.10.2024 wracając w nocy do domu autobusem nocnym N81 w Warszawie, start dworzec Centralny po godzinie 1 w nocy, UWAGA ! na kilkanaście osób byłem jedynym białym ! Tak kurwa tak ! Tym razem nawet żaden ukr nie jechał. Same arabusy i z dwóch murzynów. Totalny niechlubny rekord tego roku. A juz w tym roku spokojnie ponad dwadzieścia razy wracałem nocnymi na chatę bo nie bedę dorabiać ciapaków z Bolta czy Ubera.
Wiem że dla ludzi z poza Warszawy a nawet dla warszawiaków nie jeżdżących nocnymi autobusami, to brzmi ja sci-fi ale to prawda. I to się dosłownie dzieje na naszych oczach.

Podziękujmy za to watykańsko-komunistyczno-syjonistycznej mafii, która pod hasłami np.: "Bóg, honor, ojczyzna", tudzież "Suwerenna Polska" i banderą tzw. Zjednoczonej Prawicy, lub Kaczej Kupy prowadzi szeroko zakrojoną dywersję w naszej ojczyźnie. Podziękujmy też około 30 procentom baranów i/lub nierobów, którzy dla własnych korzyści i/lub ze swojej ciemnoty, oddawali im władzę. Jak to szło...? Proletariusze wszystkich krajów, łączcie się!
Zgłoś
kwartet10 2024-10-29, 20:59

Bo dzisiaj 29.10.2024 wracając w nocy do domu autobusem nocnym N81 w Warszawie, start dworzec Centralny po godzinie 1 w nocy, UWAGA ! na kilkanaście osób byłem jedynym białym ! Tak kurwa tak ! Tym razem nawet żaden ukr nie jechał. Same arabusy i z dwóch murzynów. Totalny niechlubny rekord tego roku. A juz w tym roku spokojnie ponad dwadzieścia razy wracałem nocnymi na chatę bo nie bedę dorabiać ciapaków z Bolta czy Ubera.

slysze to od 20 lat
Zgłoś
Na_pohybel_ruskim 2024-10-29, 23:26
Tusk już otwiera 49 nowych centrów dla afrykańskich uchodźców zwożonych przez niemiecką policję. Good Luck POeby!
Zgłoś
kobo7 2024-10-29, 23:43 1
Na_pohybel_ruskim napisał/a:

Tusk już otwiera 49 nowych centrów dla afrykańskich uchodźców zwożonych przez niemiecką policję. Good Luck POeby!

Aleś ty głupi sowietku.
Zgłoś
ralfon99 2024-10-30, 1:37
Udusił go chociaż?
Zgłoś
jjzz26 2024-10-30, 10:55
edek_kotek napisał/a:

Całe szczęście że u nas tak nie będzie.

W sensie u nas nie ma białorycerzyków? U nas jest jeszcze gorzej.
Zgłoś
RSTB30 2024-10-30, 19:24 3

i chuja z tym zrobicie będziecie tylko płakać że łee bijom was jak to pany z wawki hehehehe pozdro z prowincji od czereśniaka a u mnie wciąż wieśniacka cisza i spokój
Zgłoś
Zicorip 2024-10-30, 19:25

Zgłoś
Na_pohybel_ruskim Wczoraj 20:17
kobo7 napisał/a:

Aleś ty głupi sowietku.

dwa sowietki cię zrobiły, do budy, kiedy mówi polski Pan. Raz!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów