Według armii, w niedzielę 19 maja 2024.Wczesnym rankiem grupa około 50 mężczyzn zaatakowała rezydencje premiera, ministra obrony i wysokiego rangą polityka, który miał zostać przewodniczącym parlamentu.Kongo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Oni łowią czy polują
Ten polski podróżnik co to go w tym Kongo zamknęli faktycznie był jakimś psem wojny i szykował zamach stanu. Wydało się!
Davezz napisał/a:
Nie obchodzi mnie ten gówno kraj
Obejrzałeś, nawet skomentowałeś, żeby potem się spełnić i wyciągnąć z dupy pajacowatą opinię.
banerr napisał/a:
Afryka byłaby pięknym kontynentem gdyby nie było tam czarnuchów.
Kurwa, to gdzie by niby mieli być?
Pierdolone dzikusy, oni są pozbawieni rozumu, walą kurwa do typa na łodzi, chuj że podziurawią ją. Naprawdę większość dzieci jest od nich mądrzejsza, braciak uczy dzieci w wieku 6-8 lat podstaw programowania w prywatnej szkole a te małpy jebane nie wiedzą pewnie ile to 2x2.
Tadzik_Na_Górę napisał/a:
Pierdolone dzikusy, oni są pozbawieni rozumu, walą kurwa do typa na łodzi, chuj że podziurawią ją. Naprawdę większość dzieci jest od nich mądrzejsza, braciak uczy dzieci w wieku 6-8 lat podstaw programowania w prywatnej szkole a te małpy jebane nie wiedzą pewnie ile to 2x2.
2x2 = Shieeet
Tak powinno wyglądać u nas przywitanie brunatnych po nielegalnym przekroczeniu granicy
bercisko napisał/a:
Kurwa, to gdzie by niby mieli być?
No jak to gdzie? Nigdzie.
Chińczycy już to realizują.
Jak trzeba to krokodyla nie ma! Gdzie te skurwysyny są? Śpią, a tu tyle papu czeka.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów