Kolezka za duzo wypalil, wiec zart sie nam nie udal
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
A mnie ciekawi jaki piękny ślad na suficie zostawiliście po sobie
Oszukaliście przeznaczenie,ładny telewizor,mało brakowało a byłby hard
za bardzo lubię się dobrze wyspać, żeby uznać to za śmieszne. Jesteście strasznymi chujami
jakby ta patelnia wyjebała w plazme to już nie byłoby tak śmiesznie ?
Jak by mi tak ktoś zrobił i nie byłby to moj dom to też miałbym wyjebane.
gdyby kolega powiedział " panowie, coś wyjebało" z takim spokojem z jakim wstał to byłaby to esencja bad tripa
Czemu nieudana pobudka? Przecież się obudził.
:mysle:
Bad trip po paleniu...
Swoją drogą ładnego mieliście farta, że nic nie rozjebaliście... Swoją drogą też jestem ciekaw jaki ślad został na suficie
allah akbar!
Nie wiem czemu, ale przeczytałem "Nieudana próba odchudzenia kolegi" i sobie myślę, gdzie oni go tam kurwa odchudzali
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów