Ale zdziwienie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Autorze, pożyczając materiał z innych serwisów (tutaj chyba jest to 9gag) upewnij się, czy na YT nie ma lepszej wersji i z głosem.
Niewidoma malarka i kurwa materiał dla głuchoniemych
Ktoś jej w końcu zajebie siekierom a potem będzie "it's a prank bro". Wiem, bo sam bym tak zrobił
@up: rozumiem, że chodzi o tę siekierę w spodniach?
Przepraszam, czy to dział suchary?
zwdzawada napisał/a:
jestem osoba eksperymentalna mam czasem takie schizy ze lezac w lozku mam ochote zdoic sie na siebie stoi my pyda pelen pecherz i zaczynam szczac na siebie w lozku..
Czorny się nie udoł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów