sport.pl/inne/7,64998,25978186,czarnoskory-mezczyzna-uduszony-przez-po...
sport.pl/inne/7,64998,25978186,czarnoskory-mezczyzna-uduszony-przez-po...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Floyd siedział w samochodzie i według policji miał się z nimi szarpać, gdy ci prosili, żeby z niego wyszedł. Film z kamery monitoringu wskazuje jednak inny przebieg zdarzeń. "
Jeżeli faktycznie film z monitoringu wskaże na coś innego i to, że nie stawiał oporów, to było to morderstwo. Do tego typ podrabiał banknoty, jakiś zwykły cwaniaczek/złodziejaszek. Niezależnie od sadolowych kozaków, czekam, aż spotka to wasze matki, gdy trafi się jakiś śmieć w policji z zadatkami dyktatora. Przypierdoli waszej matuli w pusty sagan za brak maski i wtedy powiem tak: jebał was pies i waszą matkę. A ojca razem z wami do wora i do rzeki. Sadolowo, co nie?
Zamknij mordę, sam masz czarną matkę
W Polsce nie lepiej :
Ja rozumiem, że to Sadistic i śmiejemy się tu ze stereotypów, ale to powinno Was bardziej przerażać niż bawić - życie ze świadomością, że jakiś pies może bez powodu naruszyć zdrowie Wasze czy Waszych bliskich, że bez dobrych dowodów w postaci chociażby nagrania z kamery taki chujek pozostanie praktycznie bezkarny, coś takiego po prostu powinno skłaniać do głębszej refleksji niż "ojej, murzyna zabili - jak fajnie".
Może za szybko zareagowali ale no kurde po co takie cwaniactwo??? Powiedział by swoje dane czy dał i już chuj takie kombinowanie?
Policja ma prawo skontrolowac ale kto wolał się popisać.
Mnie jakość już kilkanaście razy spisywali i jakoś nigdy kajdanek nie miałem założonych? Hmm dziwne co nie
sam poszedł bym z czarnymi protestować
Sadolowo to będzie jak się okaże że bezdomny czarnuch ci matkę wyruchał i powstało takie gówno jak ty.
Za późno, pies ubiegł twojego starego na schodach do burdelu i teraz męczymy się z tobą.
Ta już uwierzę, że mówi o tym cała Ameryka chyba raczej czarne społeczeństwo. Nie żal mi murzyna i go nie bronię ale bez powodu go na glebę nie dali... Ale przyznam że panowie z policji też niezłe zjeby. Wiedzieli, że są nagrywani to mogli chociaż czarnucha w komisariacie udusić tak to by nie było dowodów przeciwko policji
Szkoda, że się czarny nie urodziłeś
No tak, super argument. Usprawiedliwiasz morderców, bo po zabójstwie doszło do zamieszek... pardon, do plądrowania i niszczenia mienia. No kurwa nie rozpierdalaj systemu...
Faktycznie, Twój argument uzasadnia dewastacje miasta, kradzieże z rozbojami na niewinnych ludziach. Jakby chcieli zaprotestować, zrobiliby manifest, zablokowaliby pół miasta na cały dzień i ich działanie miałoby przynajmniej pozytywny odbiór. A to, co się tam działo, to zwykłe bandyctwo i większość z tych dzikusów miała w dupie tego co zmarł, albo nawet nie wiedziała o nim.
To tak, jakby ktoś mi pobił kolegę, a ja bym Ciebie okradł. Czemu jesteś winien? Twoja logika w innym przykładzie.
Faktycznie, Twój argument uzasadnia dewastacje miasta,....
Mój argument uzasadnia dewastacje? Jębnięty jesteś?
Temat i materiał jest o morderstwie dokonanym przez pierdolonego psa.
Ty wpierdalasz teksty o plądrowaniu i "niewinny na pewno nie był" (ten zamordowany), jakby fakt "bycia winnym" miał usprawiedliwiać morderstwo, a wytykanie czarnuchom, że zamieszki wykorzystują do rabowania sugeruje, że to wina zabitego czarnucha, że po jego śmierci plądrują sklepy...
... większość z tych dzikusów miała w dupie tego co zmarł,,,.
Z tym się zgodzę, ale co to ma wspólnego z tym tematem, filmem i winą psa??
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów