📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Kolor skóry obstawiam, że tak powiem, w ciemno.
szkoda że nie Polska:
"Jeśli zmoczymy przechodnia lub np. czekającego na autobus pieszego i pojedziemy dalej, a poszkodowany zgłosi sprawę na policje (najlepiej podpierając się jeszcze zeznaniami świadka), możemy zostać ukarani mandatem za spowodowanie zagrożenia w ruchu drogowym, a to może nas kosztować nawet 1500 zł"
"Jeśli zmoczymy przechodnia lub np. czekającego na autobus pieszego i pojedziemy dalej, a poszkodowany zgłosi sprawę na policje (najlepiej podpierając się jeszcze zeznaniami świadka), możemy zostać ukarani mandatem za spowodowanie zagrożenia w ruchu drogowym, a to może nas kosztować nawet 1500 zł"
TerazPolska123 napisał/a:
szkoda że nie Polska:
Jeśli uda Ci się to udowodnić to spoko. Chodzisz z tel i nagrywasz wszystkie auta które Ci to zrobią? Nie zdążysz nawet mrugnąć. Wiem bo często mam taką zabawę hehe
nowynick napisał/a:
to chuj Ci w oko hehe
W plecy, bo w oko za wysoko a w dupę to przyjemność.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów