18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Niewolnicy Babilonu
Macioszny • 2010-03-28, 15:01
22. marca, w podpoznańskich Radzewicach, w budynku specjalnie przystosowanym do tego typu hodowli, na obszarze około 1000 m2, zabezpieczono 10 tysięcy krzaków konopi indyjskiej rośliny etapach rozwoju od sadzonek do 1,5 metrowych krzaków. Policjanci znaleźli również około 150 kilogramów roślinnego suszu oraz 40 kilogramów (w kilogramowych paczkach) przygotowanego gotowej do sprzedaży marihuany. Funkcjonariusze zabezpieczyli także 6 zbiorników z różnego typu substancjami chemicznymi.
Zgłoś
.................. 2010-03-29, 12:36 2
Podawajcie jeszcze swoje adresy, co by organom ścigania ułatwić troszkę sprawę.
Zgłoś
Scarlet 2010-03-29, 15:32
Linekk, ale naprawdę to jest paradoks naszego prawa, że używać można, a posiadać już nie

ale dawno nie było takiej obszernej dyskusji na sadolku, której kompletnie nie chciałoby mi się czytać, mimo, że to niejako moja działka

Zgłoś
Masztojakwbanku 2010-03-29, 17:08
Rabson
O wiele łatwiej napisać że gówno widzieliśmy i gówno wiemy niż wyrazić własne zdanie na jakiś temat. Rzecz jasna opinię trzeba jeszcze mieć.
Zgłoś
D................N 2010-03-29, 18:05 2
Spalić to całe zielone gówno razem z tymi co je palą i po problemie.

Scarlet napisał/a:

Linekk, ale naprawdę to jest paradoks naszego prawa, że używać można, a posiadać już nie

I gdzie tu paradoks? Jak chcesz zajarać to musisz mieć towar Ustawodawca dobrze zrobił bo logicznie zaoszczędził powstania paru zbędnych przepisów.
Zgłoś
luki24 2010-03-29, 20:44
ale sraka, policja odkryła fabryke zielska a sensacja jak nie wiadomo co.

jebać, karać, nie wyróżniać
Zgłoś
Scarlet 2010-03-29, 21:35
DAGFEN napisał/a:

I gdzie tu paradoks? Jak chcesz zajarać to musisz mieć towar Ustawodawca dobrze zrobił bo logicznie zaoszczędził powstania paru zbędnych przepisów.

no tak, ale kiedyś usłyszałam z ust pana policjanta, że jak się zdąży połknąć zanim Cię złapią, to już gra gitara

długo bym mogła pisać, czemu tak skonstruowane prawo jest głupie. generalnie narkomanów powinno się wysyłać na leczenie a nie do więzienia, bo pobyt za kratkami zamiast lepiej zrobi im tylko gorzej. a w ten sposób zapychamy więzienia ludźmi, którzy sobie lubią zapalić skręta, brawo. więc depenalizacja, leczenie, a do więzień tylko dilerów.

Zgłoś
lubie_kopytka 2010-03-29, 22:06
A według mnie państwo powinno normalnie nałożyć akcyzę i ciągnąć z tego zysk. No bo czemu nie?
Zgłoś
R................x 2010-03-30, 16:39 1
A gdyby hala się zapaliła to strażacy mieliby prawdziwą frajdę:

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów