Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Naprawdę warte posłuchania i rozpowszechniania, bowiem nie dowiesz się tego ani w szkole ani z mediów.

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Rybis89 2015-09-20, 19:02 1
Za Pana Leszka Żebrowskiego piwo w ciemno, a tego akurat jeszcze nie widziałem. Polecam też inne jego wykłady, dużo się można dowiedzieć.
Zgłoś
lobominator 2015-09-22, 1:10
Też uwielbiam wykłady Żebrowskiego. Szkoda, że tutaj mało kto to zobaczy, głupie filmiki na głównej, a prawdziwie wartościowe materiały zamiatane pod dywan...do dokumentalnych...trochę przykre.
Zgłoś
Loaloa 2015-09-22, 8:41 1
Wystarczy zobaczyć logo stronki firmującej typa, żeby spuścić jego bajania do kibla.
Zgłoś
hfbnmiuytp 2015-09-23, 23:40 1
@Loaloa Do kibla to powinna ciebie matka zaraz po narodzinach spuścić. Byłoby jednego lewackiego śmiecia mniej.
Zgłoś
WeedLover 2015-10-05, 10:33
Polecam wszystkim publikacje tego Pana: Mity przeciwko Polsce. Żydzi. Polacy. Komunizm 1939-2012 i Walka o prawdę. Historia i polityka. Co więcej, jeśli dowiecie się, że w Waszym mieście jest spotkanie z w/w to idźcie w ciemno! Byłem już na dwóch spotkaniach z Panem Leszkiem i każde było wypełnione po brzegi faktami i argumentacją podbitą źródłami. Rzeczowo i konkretnie! Czołem!

"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów