18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
tycho 2017-04-07, 14:28 37
Albo "czy to wszystko na co Cię stać"
Zgłoś
rat1999 2017-04-07, 21:44 2
Albo " mamusia tez kazała ci nie mówic że jak cię nie ma w domu to przychodzi sąsiad ,idą do sypialni i tam robi jej krzywdę. Bałam się bo mamusia krzyczy strasznie ale ci nie powiedziałam"
Zgłoś
HIV-masturbator 2017-04-07, 21:47
Albo "jak ruchasz dziecko to chuj w dupie cie nie ominie"
Zgłoś
kaczakaka 2017-04-07, 22:02 1
Ratoshi jak zwykle w formie.

Trolling is a art.
Zgłoś
mam_racje 2017-04-07, 22:44 1
ratoszi ile ty masz lat, 15, 16? admini też są głupi, czy liczą szekle za posty i komentarze?
Zgłoś
tubylec 2017-04-08, 0:16 1
Myślałem,że to portal sadistic.pl a nie jakaś schadzka pierdolonych pedofili. Takimi skurwysynami z marzeniami powinna zająć się policja.
Zgłoś
tycho 2017-04-09, 10:28 2
tubylec napisał/a:

Myślałem,że to portal sadistic.pl a nie jakaś schadzka pierdolonych pedofili. Takimi skurwysynami z marzeniami powinna zająć się policja.

Na szczęście za marzenia nie karają.... Jeszcze....
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów