Moja córka jest w wieku, w którym dziecko zaczyna niewygodne pytania, takie jak: dlaczego mam nie mówić o tym mamie?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Albo " mamusia tez kazała ci nie mówic że jak cię nie ma w domu to przychodzi sąsiad ,idą do sypialni i tam robi jej krzywdę. Bałam się bo mamusia krzyczy strasznie ale ci nie powiedziałam"
Albo "jak ruchasz dziecko to chuj w dupie cie nie ominie"
ratoszi ile ty masz lat, 15, 16? admini też są głupi, czy liczą szekle za posty i komentarze?
Myślałem,że to portal sadistic.pl a nie jakaś schadzka pierdolonych pedofili. Takimi skurwysynami z marzeniami powinna zająć się policja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów