Jebacz kóz i didunnufin nie doszli do porozumienia w kwestii wyniku starcia szachowego. W wyniku czego, szachy i szachownica ucierpiały najbardziej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bo w szachach liczy się strategia a strategia wyraźnie wskazuje, że jak grasz z dwa razy większym murzynem, to stul pysk
ilu jeszcze frajerów to łyknie? Siedmiu już jest
Szachowy boks, szachoboks (ang. chess boxing) – dyscyplina sportowa, będąca połączeniem walki bokserskiej z partią szachową
Chuj nie kamerzysta zamiast filmować akcję kręci jakiegoś pedała w różowej koszulce.
to wszystko jest ustawiane te pojeby kręcą już chyba 4 tego typu film :/
zawsze ten murzyn bije tego mniejszego :/
remi1982 napisał/a:
A siebie liczyłeś?
On liczył wszystkich swoich chłopaków, więc nie uwzględnił siebie.
niefartt napisał/a:
to wszystko jest ustawiane te pojeby kręcą już chyba 4 tego typu film :/
Kojarzę to, bo wcześniej był filmik jak ten sam murzyn ubrany w garniak wrzucił tego mniejszego kolesia do wody.
@edit Znalazłem ten wcześniejszy...
Nicki obydwóch pojebów, którzy kręcą te ustawki, widoczne są na filmie, a resztę sobie googlujcie.
bo białe szachy zaczynają :V
niby ustawki, albo bardzo podoba mi się że miota nim jak szmatą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów