📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wielkie piwsko za przypomnienie mi Generała Daimos'a. Zawsze był taką odskocznią od mega-schizowatych Muminków które kazano mi oglądać.
Sailor Moon <33
słuchajcie, zawsze się zastanawiałam, co to za piosenka koło 7:30... czy ktoś może zna tytuł? byłabym bardzo wdzięczna
słuchajcie, zawsze się zastanawiałam, co to za piosenka koło 7:30... czy ktoś może zna tytuł? byłabym bardzo wdzięczna
To jeszcze kolejne cegiełki - "Denver, ostatni dinozaur", teleturniej "Szalone liczby" z prowadzącymi Januarym i Dusią oraz "Żar tropików"
a gdzie Dragon Ball???????
@chetek: browar za "żar tropików" Pamiętam że ten serial szedł w srodę w tym samym czasie co Z archiwum X, kumple mówili, że Z archiwum lepsze, z perspektywy czasu widzę, że jednak "Żar..." lepszy plaża, słońce i lachony
Z kolei jak ktoś lubił MacGyver'a to polecam serial "Gwiezdne Wrota".
Brakuje mi tutaj "Wojowniczych żółwii ninja", nagrywałem na kasetach video, ale tyle tego wtedy było że nie da rady wszystkiego zmieścić na 10-cio minutowym filmiku.
Z kolei jak ktoś lubił MacGyver'a to polecam serial "Gwiezdne Wrota".
Brakuje mi tutaj "Wojowniczych żółwii ninja", nagrywałem na kasetach video, ale tyle tego wtedy było że nie da rady wszystkiego zmieścić na 10-cio minutowym filmiku.
@fleshlips
te same odczucia. siedzie i rozkoszuje się wspomnieniami, a tu BUM... Buka. twórcy wiedzieli jak zadziałać na dzieci i nawet już dorosłych. portki zostały obsrane
te same odczucia. siedzie i rozkoszuje się wspomnieniami, a tu BUM... Buka. twórcy wiedzieli jak zadziałać na dzieci i nawet już dorosłych. portki zostały obsrane
dyszka napisał/a:
ech, wtedy bez cycków było i było fajnie...
No nie wiem czy przemiany czarodziejeki z księzyca, oraz tych pozsotały (marsa jowisza, merkurego i wenus- dobrze pamiętam ) byłby takie atrakcyjne bez tych niewybrednuch dodatków xD
Btw jeszcze mi brakuje takiej bajki z przemienieającą się świnką, też tytułu nie pamiętam...
Bafomet napisał/a:
Btw jeszcze mi brakuje takiej bajki z przemienieającą się świnką, też tytułu nie pamiętam...
Ta przemieniająca się świnia to nie przypadkiem Ulong (Oolong) z Dragon balla ?
Popłakałem się ze wzruszenia... ;(
Wyobrazacie sobie, ze za jakies 10-15 lat ludzie beda tak jak my wspominali 'stare dobre czasy mlodosci', tylko nie 'Bolka i Lolka', 'Reksia', "Muminki" czy "Gumisie ale Hanne Montane i jakies inne gowna
"Tigreeee", oj to była moja ulubiona bajka. Ciekawe czy Tygrysia Maska wjebał by Pudzianowi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów