📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A gdzie kapitan Tsubasa?!
youtube user/kurtolini
zapraszam powoli wrzucam odcinki W krolestwie kalendarza i Yattaman , do tego moze zaczne wrzucac Gigi , Daimosa i Tygrysią maskę , Tsubasy nie mam ale na youtube chyba jest
zapraszam powoli wrzucam odcinki W krolestwie kalendarza i Yattaman , do tego moze zaczne wrzucac Gigi , Daimosa i Tygrysią maskę , Tsubasy nie mam ale na youtube chyba jest
Najlepszy moment (sądzę, że przypadkowe zakłócenia) był od 6:59. Obraz zaczął się zniekształcać i śnieżyć, po czym lektor mówi "to magia telewizora Phillips"
Ogólnie około 20% z tego znałem niestety. Co do dźwięku to się ktoś nie postarał. Raz głośno, potem cichuteńko i na zmiane.
Ogólnie około 20% z tego znałem niestety. Co do dźwięku to się ktoś nie postarał. Raz głośno, potem cichuteńko i na zmiane.
Sunlicht - tyle potrafi kropla, a co dopiero cała butelka.
Piwo za yattamana
@ up - wszędzie jebani malkontenci !! jakby ktoś to wrzucił w "ejdżdi" to byś z pewnością miał problem z tym, że za wolno się ładuje
Piwo za yattamana
@ up - wszędzie jebani malkontenci !! jakby ktoś to wrzucił w "ejdżdi" to byś z pewnością miał problem z tym, że za wolno się ładuje
boże, to ja aż tak stary jestem że wszystko to kojarze ? czekam na drugą część !
kurde, tylko jednej reklamy z tond nie kojarzę... tej z tymi pofalowanymi chipsami
Walt Disney przedstawia jak pierd*lnąć pawia !
nieustraszony, fuck yeah
Kapitan Daimos to była bajka
Jak sie transformował to zawsze sie podniecałem
Jak sie transformował to zawsze sie podniecałem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów